Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen dankt zijn naam aan de baden met thermaalmineraalwater van 35-36 °C, dat opwelt vanuit een 892 meter diepe bron. Het thermaalwater bevat van nature veel heilzame mineralen als ijzer, mangaan en fluoride. Door deze unieke samenstelling in combinatie met de warmte van het water heeft een bezoek aan het Thermaalbad een heilzame werking.

Thermaalbad Arcen heeft diverse baden, zowel binnen als buiten. In de thermaalbaden vind je eveneens allerlei faciliteiten die jouw bezoek extra aangenaam maken. Zo kun je heerlijk genieten van de weldaad van bruisend thermaalmineraalwater (35-36 °C) op de bubbelbanken in het water. Of ga eens onder de waterval staan om te voelen hoe ontspannend het stromende water is voor je nek en schouders. Ook de whirlpools en onderwater straalmassages zijn een echte verwennerij voor je belaste spieren. En na enige tijd in het water doorgebracht te hebben, is het zeer aangenaam om even weg te dromen in een van de ruststoelen.

Thermaalbad Arcen beschikt over diverse sauna's en de toegang tot de sauna’s is bij de entree inbegrepen. Het saunagedeelte bestaat uit 6 Finse sauna’s waarvan 3 eucalyptussauna’s, een seizoenssauna een limoensauna en een bamboesauna. De sauna's hebben een temperatuur van 80-90 °C. Tevens vind je er diverse andere faciliteiten zoals voetenbaden, dompelbad, douches en een buitenbad van 29 °C met thermaalmineraalwater. Extra faciliteiten zoals de stoomcabines, kruidenbaden, infrarood sauna en zonnestudio hebben een kleine toeslag.

Bezoek de website

Sauna | Parkhotel Bad Arcen