Restaurant Asteria in Venray

In ons gemoedelijke restaurant Asteria in Venray serveren wij een uitgebreid ontbijt, voor een goede start van de dag. Daarna kunt u met gevulde maag de omgeving gaan verkennen. Tussen de middag zijn er lekkere broodjes en diverse lunchgerechten beschikbaar en 's avonds kunt u genieten van een verrukkelijk diner. Onze uitgebreide menukaart biedt voor eenieder wat wils. Naast de ruime selectie aan à la carte gerechten hebben we diverse menu's beschikbaar, zoals het Proeverijmenu en een Verrassingsmenu.

Kom helemaal tot rust in onze sfeervol brasserie met open haard en geniet hier van een kop koffie of een lekkere borrel en bite. Uiteraard kunt u ook in onze brasserie terecht voor uw lunch of diner.

Niet alleen onze hotelgasten, maar ook gasten uit de regio en kinderen zijn bij ons van harte welkom. Speciaal voor deze kleinere gasten hebben wij een kindermenu samengesteld en een leuke kinderhoek ingericht, zodat ook zij zich uitstekend kunnen vermaken bij ons.

Klik op onderstaande buttons voor onze kaarten.
Benieuwd naar onze specials? Kijk dan verder op deze pagina!

Menukaart Onze menu's Kinderkaart 

Openingstijden

U bent dagelijk van harte welkom in onze brasserie voor een heerlijk kopje koffie of een borrel. (ma-vrij van 07:00-01:00u en za-zo van 08:00-01:00u).  Het restaurant is dagelijks geopend van 11:30 tot 21:30 uur met onze uitgebreide menukaart. Uiteraard kunt u ook in onze brasserie terecht voor uw lunch of diner.

Brasserie
Ma - Vrij 07:00-01:00
Za - Zo 08:00-01:00

Restaurant
Ma - Zo 11:30-21:30