Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Wij helpen je graag! Vul het contactformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug. 

Route naar Hotel Asteria

Route Auto

Met een ligging aan de snelweg bied Hotel Asteria je een perfecte bereikbaarheid. Neem afslag 8 'Venray Noord' op de A 73 en je komt direct bij het Hotel uit.

Parkeren

Hotel Asteria heeft een ruime GRATIS parkeergelegenheid, aan de voorzijde van het hotel. Speciaal voor de hybride- en elektrische auto’s hebben wij vier oplaadpunten beschikbaar.

Ook jouw fiest of e-bike kun je bij Asteria stallen in de ruime fietsenstalling bij het hotel.

Locatie

Bij Hotel Asteria verblijf je aan de rand van Venray, in een prachtig stukje Noord-Limburg, midden in het Land van Peel en Maas. Geniet tijdens een mooie wandel- of fietstocht van de rust en ruimte die hier nog volop aanwezig is, evenals prachtige natuur! Zo doorkruisen enkele routes het natuurgebied De Peel en het Nationaal Park De Maasduinen.

Voor een bijzonder dagje uit is Arcen, met z’n tuinen, thermaalbad de bijzondere ambachtelijke graanstokerij De IJsvogel én de Hertog Jan Brouwerij een uitstekende bestemming. Ook rondom het nabijgelegen Overloon valt van alles te beleven, zoals ZooParc Overloon en het Oorlogsmuseum Overloon.

Maar vergeet ook Venray zelf niet! In de binnenstad kun je ten eerste goed winkelen. Je vindt hier grote ketens, bekende designers maar ook boetiekjes en speciaalzaken met unieke producten. Ben je een cultuurliefhebber, bezoek dan zeker het Odapark waar regelmatig exposities en kunstmanifestaties worden georganiseerd. In ’t Freulekeshuus kom je alles te weten over de historie en cultuur van Venray en museum De Peelstreek laat zien hoe men vroeger in de streek leefde.

Lijkt het je leuk om Limburg te verkennen met de auto? Doe dan mee met een rally van in Limburg van FancyCarTours.nl.

Contact

Neem contact op

Cadeaubon | Hotel Asteria Venray

Geef een belevenis cadeau!

Een smakelijk diner, een overnachting of een mooi bedrag… een cadeaubon is altijd leuk om te krijgen!

Bij ons heb je de mogelijkheid om je cadeaubon volledig naar wens te personaliseren. Kies een specifiek bedrag of ga voor een bijzondere ervaring. Laat ons de bon voor jou aanpassen en op een feestelijke manier inpakken. Wat dacht je van een sprankelende fles bubbels met heerlijke chocolade, inclusief een bon voor een uitgebreide lunch? Of een mooi geldbedrag, verpakt met rozenblaadjes en bonbons? De opties zijn eindeloos. Als jij je wensen aan ons doorgeeft, zorgen wij voor een unieke en feestelijke presentatie van de cadeaubon.

Bestel een cadeaubon