Hotel Asteria Venray - Tribute

Tribute

ABBA TRIBUTE NIGHT
VOORLOPIGE DATUM: Vrijdag 18 september 2020

Na het succes van 2019 hebben we ook in 2020 weer onze Abba Tribute Night ingepland! Kom op vrijdag 18 september 2020 naar Zaal Zeven en ga terug in de tijd met ABBA Tribute. Geniet van de klassieke Abba nummers Dancing Queen, Mamma Mia , Waterloo en nog veel meer tophits!
Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs de originele zoals ABBA deze destijds droeg. Losse tickets beschikbaar vanaf € 16,00 (inclusief servicekosten). Ook bestaat er de mogelijkheid om tickets te boeken inclusief diner en/of overnachting.

Het bijzondere van deze ABBA tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen.
ABBA Tribute bestaat uit 2 geschoolde zangeressen op front met daarachter 4 zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen.

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang show: 21:00 uur

LET OP: Er zijn enkel sta-plaatsen in de zaal.

TICKETS

Earlybird ticket € 13,50
Entreeticket € 16,00
Entreeticket met diner € 45,00 (diner vooraf in het restaurant)

2-daags Royale Earlybird € 64,50
(inclusief overnachting op Royale kamer, ontbijt, diner en ticket)

2-daags Royale € 69,50
(inclusief overnachting op Royale kamer, ontbijt, diner en ticket)

2-daags Deluxe Earlubird € 74,50
(inclusief overnachting op Deluxe kamer, ontbijt, diner en ticket)

2-daags Deluxe € 79,50
(inclusief overnachting op Deluxe kamer, ontbijt, diner en ticket)

 


 

80's/90's RELIVING THE PAST


Zaterdag 7 november 2020 / Zaal Zeven

Reliving the Past Party's geeft juist die speciale sfeer terug op de feesten die het geeft. Denk hierbij aan geweldige DJ's die de sfeer van diverse decennia precies kunnen overbrengen op het publiek. Het juiste licht, een verlichte dansvloer die als een magneet werkt waardoor stilstaan geen optie is. Tevens worden er op grote schermen de clips uit bijvoorbeeld de 80's en 90's weergegeven. Verder kun je nog de nummers aanvragen waar jij speciale herinneringen aan hebt. Kortom, Reliving the Past Party's geeft je voor even het verleden terug en laat je dit herbeleven!

Meer info over de kaartenverkoop volgt binnenkort.

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466
  • Ons Restaurant is dagelijks geopend van 11:30-21:30 uur.

    U kunt bij ons terecht voor een heerlijke (zaken)lunch, keuzemenu, verrassingsmenu of een van onze seizoensspecialiteiten. Onze uitgebreide menukaart biedt eenieder wat wils.

    Ook op Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Nieuwjaarsdag of tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Sinterklaas en Kerstmis zijn we gewoon geopend.