Trouwen bij Asteria

Bruiloften

Beleef de bruiloft van je leven bij Hotel Asteria. Trouw bijvoorbeeld in onze prachtige binnentuin! Onze modern ingerichte zalen bieden de ideale ambiance voor jullie huwelijksvoltrekking- diner en feestavond. Onze jarenlange ervaring bij feesten en bruiloften zorgt ervoor dat wij jullie bruiloft onvergetelijk maken.

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze managers zodat wij kunnen laten zien wat onze mogelijkheden zijn. Op basis van jullie specifieke wensen maken wij een scherpe offerte die exact aansluit bij jullie voorkeuren en budget.

Onze multifunctionele feestzalen zorgen ervoor dat wij de ruimte aan kunnen passen aan het aantal personen. Zo beleeft je jullie feest altijd in een passende feestzaal.

Interesse? Via het contactformulier kunnen jullie je gegevens achter laten zodat wij jullie kunnen informeren over de mogelijkheden. Wij nodigen jullie dan uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij wij de verschillende zalen kunnen laten zien.

Nieuwsgierig naar de opties? Via onderstaande button kunnen jullie onze bruidsmap bekijken, zo kunnen jullie vast een aantal mogelijkheden bekijken en de sfeer proeven.

Bekijk de bruidsmap