Trouwen bij Asteria

Bruiloften

Beleef de bruiloft van jullie dromen bij Hotel Asteria Venray. Laat je betoveren door onze prachtige tuin als decor voor jullie huwelijksvoltrekking, terwijl onze eigentijds ingerichte zalen de perfecte setting bieden voor het diner en de feestavond. En vergeet niet onze unieke Zaal Zeven, dé feestzaal van de regio, met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een onvergetelijke dag onder één dak. Van een luxueuze ontvangst in de lounge tot een bruisende borrel in de serre of een knallend feest in deze hypermoderne zaal - bij ons is alles mogelijk.

Met een schat aan ervaring in het organiseren van feesten en bruiloften, garanderen wij een dag om nooit te vergeten. Op basis van jullie specifieke wensen stellen wij een scherpe offerte op, die naadloos aansluit op jullie voorkeuren en budget. Zo beleven jullie het feest altijd in een ruimte een een ambiance die perfect past bij jullie wensen en dromen. Kies voor Hotel Asteria Venray en maak van jullie bruiloft een onvergetelijk en magisch moment in jullie liefdesverhaal.

Nieuwsgierig naar de opties? Via onderstaande button kunnen jullie onze bruidsmap bekijken, zo kunnen jullie vast een aantal mogelijkheden bekijken en de sfeer proeven.

Bekijk de bruidsmap

Bruiloft | Buiten | Sprookje | Hotel Asteria Venray