Hotel Asteria Venray - Specials

Specials

VALENTIJN

Het is bijna Valentijn, de tijd om je geliefde eens liefdevol te verrassen. En hoe kun je dat nu beter doen, dan met een romantisch volledig verzorgd nachtje weg. Bekijk onze romantische opties via het menu en kies het arrangement dat bij jullie past!

80'S / 90'S RELIVING THE PAST

Zaterdag 7 november 2020 / Zaal Zeven

Reliving the Past Party's geeft juist die speciale sfeer terug op de feesten die het geeft. Denk hierbij aan geweldige DJ's die de sfeer van diverse decennia precies kunnen overbrengen op het publiek. Het juiste licht, een verlichte dansvloer die als een magneet werkt waardoor stilstaan geen optie is. Tevens worden er op grote schermen de clips uit bijvoorbeeld de 80's en 90's weergegeven. Verder kun je nog de nummers aanvragen waar jij speciale herinneringen aan hebt. Kortom, Reliving the Past Party's geeft je voor even het verleden terug en laat je dit herbeleven!

Meer info over de kaartenverkoop volgt binnenkort.

ABBA TRIBUTE ARRANGEMENT
Zaterdag 19 september 2020

Boek op zaterdag 19 september ons speciale Abba Tribute Arrangementen en ga terug in de tijd op een avond vol live muziek. Geniet van de klassieke Abba nummers zoals Dancing Queen, Mamma Mia, Waterloo en nog veel meer. Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 zoals Abba ze destijds droeg. Het bijzondere van deze Abba Tribute is dat alles live wordt gezongen en gespeeld.

Abba Tribute bestaat uit 2 geschoolde zangeressen op front met daarachter 4 ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen.

Abba Tribute Arrangement

  • Overnachting op een Royale kamer
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Entreetickets voor onze Abba Tribute Night

€ 69,50 p.p.

Abba Tribute


Houd deze pagina in de gaten voor bijvoorbeeld onze Paasarrangementen, Asperge ArrangementenHemelvaartarrangementen, Pinksterarrangementen, Kerstarrangementen, Bridge arrangementen en nog veel meer...

Bezoek ook bijvoorbeeld eens van onze dansavonden of dinnershows. Zowel met z'n tweetjes of met een grote groep. Hotel Asteria heeft eenieder wat te bieden.

De vele natuurgebieden in de regio bieden u de gelegenheid om heerlijk te ontspannen!

Wij heten u van harte welkom in Bourgondisch Limburg!

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Mail

  •