Hotel Asteria Venray - Specials

Specials

BILLY JOEL TRIBUTE ARRANGEMENT

Kom op zaterdag 16 maart naar Hotel Asteria voor een geweldige Billy Joel Tribute Night in onze feestzaal Zaal Zeven. Boek ons Billy Joel arrangement en je waant je een avondje terug in de tijd. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger “The Pianoman” maar ook swingende rockers zoals “My life”, prachtige ballads zoals “Honesty” of lekkere Rock & Roll zoals “Only the good die young”. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (69) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience.

Arrangement inclusief overnachting, ontbijt, diner en ticket vanaf € 69,50 p.p.

Voor meer informatie en tickets kijk hier.
 


DINNERSHOW ARRANGEMENT

Op zoek naar een uniek weekendje weg? Boek dan nu een dinnershow arrangement bij Hotel Asteria Venray. Een of twee overnachtingen in een Royale kamer en op zaterdagavond geniet u van een culinaire en muzikale dinnershow inclusief viergangen diner en drankjes van 19:00-23:30 uur (binnenlands gedistilleerd).

Kijk hier voor meer informatie.

Voorwaarden:
* Prijzen op basis van 2 personen per kamer.
* Aankomsten op vrijdag of zaterdag. 

 

Houd deze pagina in de gaten voor bijvoorbeeld onze Paasarrangementen, Asperge ArrangementenHemelvaartarrangementen, Pinksterarrangementen, Kerstarrangementen, Bridge arrangementen en nog veel meer...

Bezoek ook bijvoorbeeld eens van onze dansavonden of dinnershows. Zowel met z'n tweetjes of met een grote groep. Hotel Asteria heeft eenieder wat te bieden.

De vele natuurgebieden in de regio bieden u de gelegenheid om heerlijk te ontspannen!

Wij heten u van harte welkom in Bourgondisch Limburg!

Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Mail

  •