Hotel Asteria Venray - Specials

Specials

COMEDY NIGHT

Kom op zaterdagavond 21 november naar Zaal Zeven voor een avond vol met de leukste Stand-up comedians. Tijdens deze avond serveren we een heerlijk driegangen diner uit onze Limburgse keuken afgewisseld met top stand-up comedy door onder andere Roel C Verburg en Berry Knapen.

Zaal Zeven is een moderne feestzaal perfect voor cabaret optredens, concerten, feesten en bruiloften. De moderne inrichting met klassieke effecten geeft de juiste sfeer voor elk event. Tijdens de Comedy Night verzorgen de top comedians een geweldig avondje uit!

Of u nu alleen bent, met uw partner of met een hele vriendengroep, onze Comedy Night is voor iedereen die eens een avond lekker plezier wil hebben.

De deuren van Zaal Zeven openen om 19:00 uur. De avond zal tot circa 00:00 uur duren.

Koop nu online je ticket via Ticketkantoor! v.a. € 49,50 per ticket.

 

80'S / 90'S RELIVING THE PAST

Zaterdag 6 november 2021 / Zaal Zeven

Reliving the Past Party's geeft juist die speciale sfeer terug op de feesten die het geeft. Denk hierbij aan geweldige DJ's die de sfeer van diverse decennia precies kunnen overbrengen op het publiek. Het juiste licht, een verlichte dansvloer die als een magneet werkt waardoor stilstaan geen optie is. Tevens worden er op grote schermen de clips uit bijvoorbeeld de 80's en 90's weergegeven. Verder kun je nog de nummers aanvragen waar jij speciale herinneringen aan hebt. Kortom, Reliving the Past Party's geeft je voor even het verleden terug en laat je dit herbeleven!

Meer info over de kaartenverkoop volgt binnenkort.

 

 

 

KOKEN MET KIDS

Wat is er nu leuker dan samen met je kinderen een lekker gerecht bereiden? Uiteraard hoeft het geen moeilijk recept te zijn, zolang het maar lekker is! Speciaal voor jullie hebben wij een aantal recepten uitgewerkt die je samen met je kinderen kan maken. Dat wordt smullen! 

Bekijk onze 'Koken met Kids' pagina hier
Al onze afleveringen zijn te bekijken op ons YouTube kanaal!

 

ABBA TRIBUTE ARRANGEMENT
Vrijdag 17 september 2021

Boek op vrijdag 17 september ons speciale Abba Tribute Arrangementen en ga terug in de tijd op een avond vol live muziek. Geniet van de klassieke Abba nummers zoals Dancing Queen, Mamma Mia, Waterloo en nog veel meer. Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 zoals Abba ze destijds droeg. Het bijzondere van deze Abba Tribute is dat alles live wordt gezongen en gespeeld.

Abba Tribute bestaat uit 2 geschoolde zangeressen op front met daarachter 4 ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen.

LET OP: er zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar, hiervoor dient u een 'Zitplaats ticket' te kopen.

 

Abba Tribute Arrangement

  • Overnachting op een Royale kamer
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Entreetickets voor onze Abba Tribute Night

€ 69,50 p.p.

Abba Tribute


Houd deze pagina in de gaten voor bijvoorbeeld onze Paasarrangementen, Asperge ArrangementenHemelvaartarrangementen, Pinksterarrangementen, Kerstarrangementen, Bridge arrangementen en nog veel meer...

Bezoek ook bijvoorbeeld eens van onze Tribute Nights of dinnershows. Zowel met z'n tweetjes of met een grote groep. Hotel Asteria heeft eenieder wat te bieden.

De vele natuurgebieden in de regio bieden u de gelegenheid om heerlijk te ontspannen!

Wij heten u van harte welkom in Bourgondisch Limburg!

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Mail

  •