Golfarrangement bij Hotel Asteria

Ontdek ons Golfarrangement voor een ultieme golfervaring! Geniet van een dag golfen op een golfbaan naar keuze en kom daarna helemaal tot rust in een van onze Royale kamers. De Royale kamer beschikt over extra lange eenpersoonsbedden en is voorzien van allerlei gemakken zoals een koffiezetapparaat, waterkoker, airconditiong, waterkoker, lcd tv, bureau, zithoek en gratis wifi. 's Ochtends begint de dag goed met een uitgebreid ontbijt en 's avonds verwennen we je met een heerlijk 3-gangen diner. Dit arrangement biedt alles voor een perfect golfuitje en je mag zelf kiezen op welke golfbaan je een balletje wilt slaan!

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek

Nabij uitvalswegen, in de kop van Limburg is Golfbaan Landgoed Bleijenbeek gelegen in het plaatsje Afferden. De in 2005 geopende golfbaan, gelegen in een prachtig en rustig stukje van de Maasduinen, biedt u een glooiend landschap met oude bomenlanen, een rustig kabbelend beekje en zelfs een kasteelrüine. De ervaren golfarchitect Gerard Jol ontwierp deze interessante golfcourse, die beschikt over fantastische waterpartijen en uitdagende hoogteverschillen, die tactisch en weldoordacht spel noodzakelijk maken.

Golfclub Geijsteren

De tweede golfclub waar je uit kan kiezen bij dit golfarrangement is Golfclub Geijsteren. Dit is een actieve golfclub gelegen op het Landgoed Geijsteren in de kop van Noord-Limburg. De club werd in 1974 opgericht en is daarmee een van de oudste van de golfclubs die na de oorlog nieuw werden aangelegd. De golfbaan is gelegen in een bosrijke omgeving met een prachtige natuurlijke uitstraling en beschikt over mooie fairways, uitdagende greens en lastige bunkers. De eerste dertien holes bevinden zich midden in de bossen en de laatste vijf zijn uitdagende waterholes.

Reserveer dit arrangement Terug naar het overzicht

GOLFARRANGEMENT

€ 160,00 p.p.*

  • Greenfee voor de 18 holes Golfbaan Bleijenbeek of Golfclub Geijsteren inclusief een consumptie
  • Heerlijk driegangen diner in het sfeervolle restaurant van Asteria
  • Overnachting op een Royale kamer
  • Een uitgebreid ontbijtbuffet

Geef bij het reserveren van het golfarrangement telefonisch de gewenste golfbaan door, dan zorgen wij ervoor dat de juiste golfbaan gereserveerd wordt. 

*  Prijzen op basis van een tweepersoonskamer.

Golfarrangement Hotel Asteria Venray, Noord Limburg