Golfarrangement

Met dit unieke golfarrangement geniet u van een voordelig en volledig verblijf in ons hotel en mag u zelf kiezen bij welke golfbaan u graag een balletje wil slaan. Zowel Golfbaan Landgoed Bleijenbeek en Golfclub Geijsteren beschikken over meerdere banen en oefenfaciliteiten.

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek
Nabij uitvalswegen, in de kop van Limburg is Golfbaan Landgoed Bleijenbeek gelegen in het plaatsje Afferden. De in 2005 geopende golfbaan, gelegen in een prachtig en rustig stukje van de Maasduinen, biedt u een glooiend landschap met oude bomenlanen, een rustig kabbelend beekje en zelfs een kasteelruine. De ervaren golfarchitect Gerard Jol ontwierp deze interessante golfcourse, die beschikt over fantastische waterpartijen en uitdagende hoogteverschillen, die tactisch en weldoordacht spel noodzakelijk maken.

Golfclub Geijsteren
Golfclub Geijsteren is een actieve golfclub gelegen op het Landgoed Geijsteren in de kop van Noord-Limburg. De club werd in 1974 opgericht en is daarmee een van de oudste van de golfclubs die na de oorlog nieuw werden aangelegd. De golfbaan is gelegen in een bosrijke omgeving met een prachtige natuurlijke uitstraling en beschikt over mooie fairways, uitdagende greens en lastige bunkers. De eerste dertien holes bevinden zich midden in de bossen en de laatste vijf zijn uitdagende waterholes.

Reserveer dit arrangement Terug naar het overzicht

GOLFARRANGEMENT
€ 142,00

  • Ontvangst bij de Golfbaan met een koffie/thee en Limburgse vlaai
  • Greenfee voor de 18 holes Golfbaan Bleijenbeek of Golfclub Geijsteren
  • Heerlijk viergangen diner in het sfeervolle restaurant van Asteria
  • Overnachting op een Royale kamer
  • Een uitgebreid ontbijtbuffet

Prijzen op basis van een tweepersoonskamer
In het weekend wordt er een toeslag van € 8,00 berekend.

Hotel Asteria Venray, Noord Limburg