Golfarrangement

Met dit unieke golfarrangement geniet je van een voordelig en volledig verblijf in ons hotel en een heerlijk dagje golfen. Je mag zelf kiezen bij welke golfbaan je graag een balletje wil slaan. 

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek
Nabij uitvalswegen, in de kop van Limburg is Golfbaan Landgoed Bleijenbeek gelegen in het plaatsje Afferden. De in 2005 geopende golfbaan, gelegen in een prachtig en rustig stukje van de Maasduinen, biedt u een glooiend landschap met oude bomenlanen, een rustig kabbelend beekje en zelfs een kasteelruine. De ervaren golfarchitect Gerard Jol ontwierp deze interessante golfcourse, die beschikt over fantastische waterpartijen en uitdagende hoogteverschillen, die tactisch en weldoordacht spel noodzakelijk maken.

Golfclub Geijsteren
Golfclub Geijsteren is een actieve golfclub gelegen op het Landgoed Geijsteren in de kop van Noord-Limburg. De club werd in 1974 opgericht en is daarmee een van de oudste van de golfclubs die na de oorlog nieuw werden aangelegd. De golfbaan is gelegen in een bosrijke omgeving met een prachtige natuurlijke uitstraling en beschikt over mooie fairways, uitdagende greens en lastige bunkers. De eerste dertien holes bevinden zich midden in de bossen en de laatste vijf zijn uitdagende waterholes.

Golfbaan Overloon
Golfbaan Overloon heeft mooie uitdagende elementen met verschillende hoogtes. Er zijn vijvers met unieke rotspartijen en zelfs een waterval. Zowel de beginnende, als ook de gevorderde golfer zal hier met veel plezier een balletje kunnen slaan. U speelt in Overloon altijd op zomergreens!

Reserveer dit arrangement Terug naar het overzicht

GOLFARRANGEMENT
€ 142,00

  • Ontvangst bij de Golfbaan met een koffie/thee en Limburgse vlaai
  • Greenfee voor de 18 holes Golfbaan Bleijenbeek, Golfclub Geijsteren of Golfbaan Overloon
  • Heerlijk viergangen diner in het sfeervolle restaurant van Asteria
  • Overnachting op een Royale kamer
  • Een uitgebreid ontbijtbuffet

In het weekend wordt er een toeslag van € 8,00 berekend.

Wil je nog langer genieten van je break? Boek dan een extra nacht inclusief ontbijt al vanaf € 45,- p.p.
(Toeslag éénpersoonskamer is €50,- p.n.)

Hotel Asteria Venray, Noord Limburg