Hotel Asteria Venray - Comedy Show

Comedy Show

Comedy Night inclusief Diner

Stand-up comedy avond in Zaal Zeven

Op vrijdagavond 20 september 2019 bent u van harte welkom op ons splinternieuwe Comedy Night inclusief Diner in Zaal Zeven. Speciaal voor deze avond verwelkomen wij top Comedians als Steven Brunswijk (bekend van zijn theatershow 'van slaaf tot meester') en Roel C Verburg (bekend van BNN/Vara, kopspijkers en 3FM). Zij worden geflankeerd door de stand-up comedians Eric Goossens, Kim van den Heuvel en Bruno Bittoun. De avond wordt gepresenteerd door comedian en MC Raymon Hofkens.

Tussen de optredens van de stand-up comedians door verzorgd onze keukenbrigade een heerlijk driegangen diner van de lekkerste seizoensgerechten. In de zaal zijn consumptiemunten te koop ten behoeve van de drankjes tijdens de avond.

Tickets inclusief diner zijn zowel online als aan onze receptiebalie te koop voor € 49,50 p.p.

Zaal open: 19:00 uur
Aanvang show: 19:30 uur


Breng een bezoek aan onze Comedy Show Diner en overnacht in een van onze Royale of Deluxe kamers inclusief ontbijt. Uiteraard is dit inclusief ticket voor De Comedy Diner Show inclusief driegangen diner tijdens de show in Zaal Zeven.

Comedy Show Diner ticket incl. diner, overnachting op een Royale kamer en ontbijt € 84,50 p.p.

Comedy Show Diner ticket incl. diner, overnachting op een Deluxe kamer en ontbijt € 89,50 p.p.

* Prijzen op basis van twee personen per kamer.


Comedy Night inclusief diner.

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466
  • Ons Restaurant is dagelijks geopend van 11:30-21:30 uur.

    U kunt bij ons terecht voor een heerlijke (zaken)lunch, keuzemenu, verrassingsmenu of een van onze seizoensspecialiteiten. Onze uitgebreide menukaart biedt eenieder wat wils.

    Ook op Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Nieuwjaarsdag of tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Sinterklaas en Kerstmis zijn we gewoon geopend.