Hotel Asteria Venray - Arrangement - Voordeel arrangement
Voordeel arrangement

Voordeel arrangement

  • € 269,50 p.p.
Voordelig overnachten in Limburg

Inhoud van arrangement:

 

Dit voordelige arrangement is speciaal voor de gasten die meerdere dagen in Bourgondisch Limburg wensen te verblijven om te genieten van de prachtige natuur in de omgeving. Op de dag van aankomst verwelkomen wij u met een feestelijke welkomstcocktail. U geniet vier maal van een heerlijk ontbijtbuffet en driegangen diner in ons restaurant.
In de buurt van het hotel vertrekken verschillende fietsroutes. U kunt uw eigen route uitstippelen, of gebruik maken van een van de vele fietsroutes die te vinden zijn op het digitale I-punt dat aanwezig is bij onze receptie.
 


VOORDEEL ARRANGEMENT
€ 269,50 p.p.
 

* Ontvangst met een feestelijke welkomstcocktail
* 4 overnachtingen op een Comfort kamer
* 4x een uitgebreid ontbijtbuffet
* 4x een heerlijk drie-gangen diner in ons restaurant


Liever een kort weekendje weg? Kies dan voor onze weekend aanbieding voor maar € 99,50 per persoon.

 


Kosten € 269,50 p.p. Upgrade naar Royale kamer + € 10,00 p.p.p.n.


Veerpont over de Maas Knooppuntenroutes  
Bossen Bossen in omgeving

Ontspanning en Omgeving

Hotel Asteria ligt in het mooiste stukje Noord-Limburg, midden in het land van Peel en Maas. Er is in de omgeving van alles te beleven. Fietsen in het nieuwste fietsroutenetwerk van Nederland of wandelen in een van de drie natuurreservaten die het gebied rijk is. In de nabijheid ligt het thermaalbad Arcen, bierbrouwerij "Hertog Jan", jeneverstokerij "de IJsvogel", streekmuseum "de Locht", Zoo parc Overloon en het Oorlogs- en verzetsmuseum Overloon. Net over de grens in Duitsland vind je het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen en het mooie bedevaartsplaatsje Kevelaer. Al het bovengenoemde is het gehele jaar geopend. In de wintermaanden zijn ook de Kerstmarkten net over de grens in Duitsland een aanrader.

 

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Mail

  •