Hotel Asteria Venray - Arrangement - Halfpension
Halfpension

Halfpension

  • € 72,50 p.p.p.n.
Verblijf in Limburg op basis van halfpension

Inhoud van arrangement:

 

Verblijf in Limburg op basis van halfpension in Hotel Asteria met 's ochtends een heerlijk ontbijtbuffet en 's avonds een uitgebreid driegangen diner. Op de dag van aankomst verwelkomen wij u met een heerlijke welkomstcocktail. In de omgeving van Hotel Asteria vindt u tal van mooie wandel- en fietsroutes. Bij de receptie vindt u een digitaal informatiepunt waar u eenvoudig zeld uw routes uitzoekt en afdrukt. Onze receptiemedewerksters staan u graag te woord. 
 


HALFPENSION ARRANGEMENT
€ 72,50 p.p.p.n.
 

* Ontvangst met een feestelijke welkomstcocktail
* Overnachting(en) op een Comfort kamer
* Iedere dag een uitgebreid ontbijtbuffet
* Goed verzorgd drie-gangen diner


* Prijs op basis van twee personen per kamer.

Tip: Breng een bezoek aan de Hertog Jan Brouwerij te Arcen en proef het lekkerste bier van Nederland. Uiteraard schenken wij dit heerlijke Limburgse bier ook in onze brasserie, bar en restaurant. We hebben altijd diverse biersoorten op de tap.

 


Kosten € 72,50 p.p.p.n. Upgrade naar Deluxe kamer + € 10,- p.p.p.n.


Veerpont over de Maas Knooppuntenroutes  
Bossen Bossen in omgeving

Ontspanning en Omgeving

Hotel Asteria ligt in het mooiste stukje Noord-Limburg, midden in het land van Peel en Maas. Er is in de omgeving van alles te beleven. Fietsen in het nieuwste fietsroutenetwerk van Nederland of wandelen in een van de drie natuurreservaten die het gebied rijk is. In de nabijheid ligt het thermaalbad Arcen, bierbrouwerij "Hertog Jan", jeneverstokerij "de IJsvogel", streekmuseum "de Locht", Zoo parc Overloon en het Oorlogs- en verzetsmuseum Overloon. Net over de grens in Duitsland vind je het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen en het mooie bedevaartsplaatsje Kevelaer. Al het bovengenoemde is het gehele jaar geopend. In de wintermaanden zijn ook de Kerstmarkten net over de grens in Duitsland een aanrader.

 

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Mail

  •