Hotel Asteria Venray - Kamers & Suites

Comfort kamer

  • Vanaf € 82,50
Voor een comfortabel verblijf
Inhoud

Read this page in:

Onze Comfort kamers zijn voorzien van een koffiezetapparaat, waterkoker, airconditioning, lcd tv, bureau, zithoek, douche en gratis wifi op de kamer.

Boek direct via onze website en u ontvangt een gratis upgrade*.
* Op basis van beschikbaarheid .


Royale kamer

  • Vanaf € 92,50
Voor een royaal verblijf
Inhoud

Onze Royale kamer zijn groter dan de Comfort kamers en voorzien van extra lange bedden (2,10m) en een badkamer met bad of douche. Verder uiteraard voorzien van gemakken zoals koffiezetappraat, waterkoker, airconditioning, lcd tv, bureau, zithoek, wekkerradio en gratis wifi op de kamer.

Boek direct  via onze website en ontvang een gratis upgrade*.
* Op basis van beschikbaarheid.


Deluxe kamer

  • Vanaf € 102,50
Voor een luxe verblijf
Inhoud

Deze kamers onderscheiden zich van de Royale kamers door de luxe badkamers. Naast extra lange bedden (2,10m) een koffiezetapparaat, waterkoker, airconditioning, lcd tv, bureau zithoek en wekkerradio vindt u ook gratis wifi en bedraad internet op deze kamers. Op de badkamer vindt u een luxe infrarood sauna


Junior Suite

  • Vanaf € 112,50
Geniet van de luxe van ruimte.
Inhoud

Onze ruime Junior Suites bieden de luxe van ruimte. Verder zijn ze voorzien van een tweepersoons kingsize bed, Verder bieden we gratis wifi op de kamer. Nespresso apparaat® en een koelkastje met gratis flesjes water.


Suite

  • Vanaf € 122,50
Extra luxe in onze Suite
Inhoud

Beleef Asteria in onze meest luxe kamer de Suite. Onze suite heeft een 2-persoons Kingsize bed (180x2,10m), infrarood sauna, tevens heeft u gratis wifi en bedraad internet op de kamer.
Nespresso apparaat en een koelkastje met gratis flesjes water.


Mindervalide kamer

  • vanaf € 82,50
Aangepaste kamer
Inhoud

Onze mindervalide kamer is voorzien van een koffiezetapparaat, waterkoker, airconditioning, lcd tv, bureau, zithoek met bankstel, aangepaste badkamer met douche en gratis wifi op de kamer.


Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Mail