Hotel Asteria Venray - Nieuws

Actueel

Het laatste nieuws over Hotel Asteria

Valentijnsmenu

Toegevoegd op 12 februari 2019

Van donderdag 14 februari t/m zondag 17 februari serveren we in ons restaurant ons speciale Valentijnsmenu. Kom met je geliefde dineren in ons sfeervolle restaurant en geniet van een heerlijk Valentijnsmenu.

Valentijnsmenu Asteria

Lees volledig bericht

Ticketverkoop Abba Tribute Night

Toegevoegd op 5 februari 2019

De ticketverkoop voor onze Abba Tribute Night op zaterdag 5 oktober 2019 is begonnen. Vanaf nu zijn tickets online verkrijgbaar via Ticketkantoor.Na het succes van 2018 hebben we ook in 2019 weer onze Abba Tribute Night ingepland! Kom op zaterdag 5 oktober 2019 naar Zaal Zeven en ga terug in de tijd met ABBA Tribute. Geniet van de klassieke Abba nummers Dancing Queen, Mamma Mia , Waterloo en nog veel meer tophits!
Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs de originele zoals ABBA deze destijds droeg. Losse tickets beschikbaar vanaf € 16,00 (inclusief servicekosten). Ook bestaat er de mogelijkheid om tickets te boeken inclusief diner en/of overnachting.

Het bijzondere van deze ABBA tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen.
ABBA Tribute bestaat uit 2 geschoolde zangeressen op front met daarachter 4 zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de background zang voor hun rekening nemen.

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang show: 21:00 uur

Abba Tribute Night zaterdag 5 oktober.

Lees volledig bericht

Kim Huybrechts wint Nieuwjaars Darttoernooi 2019

Toegevoegd op 8 januari 2019

De Belg Kim Huybrechts heeft het Asteria Nieuwjaars Darttoernooi 2019 gewonnen. De Belg was met 5-0 de betere in de finale tegen Ahmad Ahmaddy onder toeziend oog van mastercaller Jaimie Fambach. De oud winnaar en runner-up Ahmaddy versloeg in de halve finale nog de winnaar van vorig jaar Jermaine Wattimena met 4-3, maar moest uiteindelijk in PDC speler Huybrechts zijn meerdere erkennen. In de andere halve finale moest Belg Dirk Allard het veld ruimen voor zijn landgenoot Huybrechts.

Ken Smeets won de verliezersronde, hij was met 3-1 te sterk voor Kevin De Smit.

Beste dame was Irina Armstrong, Kerstin De Vries is runner-up geworden. De Vries won van Anneke Houben in de halve finale en Armstrong versloeg Tharsissia Wherinussa. De verliezersronde bij de dames is gewonnen door Susanne Wortman.

Het weekend begon op vrijdagavond met een gezellig koppeltoernooi met dit jaar 80 koppels die streden om de titel. Kevin Lens en Mario Robbe wonnen het toernooi. Met 2-4 kwamen Jos Rovers en Willy van de Wiel in de finale net tekort. In de verliezersronde wisten Kevin en Ricardo Gerritsen met 3-0 te winnen van Cliff Welles en Nieky Artz.

Organisator Marco Slijpen was vooral te spreken over de gezellige sfeer tijdens het toernooi. “Ook al is het toernooi de laatste jaren sterk gegroeid, de sfeer blijft onveranderd goed.” Marco was ook zeer te spreken over de wedstrijdleiding. “Dit jaar was de wedstrijdleiding voor het eerst in handen van Sterkdarts. Met hun ervaring bij Events als de Texel darts Trophy (een van de grootste toernooien van Nederland) denken we de komende jaren weer een extra stapje te kunnen maken.” Veel van de darters maakten er een echt dartweekend van en deden zowel aan het koppel- als het singeltoernooi mee en maakten gebruik van de speciale aanbieding om in Hotel Asteria te overnachten.

Voor iedereen die ook komend jaar (weer) wil meedoen houdt de facebook pagina’s van Hotel Asteria en Sterkdarts in de gaten. De komende editie op 3 en 4 januari 2020 komt binnenkort weer online!

Lees volledig bericht

Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Mail

  • Ons Restaurant is dagelijks geopend van 11:30-21:30 uur.

    U kunt bij ons terecht voor een heerlijke (zaken)lunch, keuzemenu, verrassingsmenu of een van onze seizoensspecialiteiten. Onze uitgebreide menukaart biedt eenieder wat wils.

    Ook op Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Nieuwjaarsdag of tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Sinterklaas en Kerstmis zijn we gewoon geopend.