Hotel Asteria Venray - Nieuws

Actueel

Het laatste nieuws over Hotel Asteria

Kerstarrangementen

Toegevoegd op 1 september 2019

Wist u dat het al weer mogelijk is om uw Kerstarrangement bij Asteria te boeken? Ook dit jaar hebben we weer scherpgeprijsde Kerstarrangementen voor u samengesteld. Of u nu kort of lang wil verblijven, voor eenieder wat wils. Onze Kerstarrangementen zijn inclusief ontbijt en diner met live muziek. Er zijn al weer een behoorlijk aantal kamers gereserveerd tijdens de Kerstdagen dus zorg dat je niet te laat bent met reserveren!

Boek nu uw Kerstarrangement!

De mooiste Kerst beleef je in Limburg.

Lees volledig bericht

We serveren weer mosselen!

Toegevoegd op 23 augustus 2019

Vanaf vandaag kunt u weer bij Hotel Restaurant Asteria Venray terecht voor de lekkerste Zeeuwse mosselen. Al jaren zijn is het pannetje mosselen tijdens het mosselseizoen een van de populairste gerechten van de kaart. Echte liefhebbers kunnen deze delicatesse niet weerstaan!

We serveren het pannetje mosselen standaard met friet, salade, en diverse sausjes voor € 22,- voor een pannetje mosselen.

Vanaf vandaag zijn de mosselen dagelijks verkrijgbaar. Onze keuken is geopend van 11:30 tot 21:30 uur.
Reserveer nu je tafel!

Kom heerlijk mosselen eten bij Hotel restaurant Asteria Venray.

Lees volledig bericht

Leuke Events en arrangementen bij Asteria!

Toegevoegd op 6 augustus 2019

Het hoogtepunt van de zomer is al langzaam voorbij. We kijken alvast weer vooruit naar de rest van het jaar waarin we weer tal van mooie events op de kalender hebben staan! Voor al deze leuke events zijn zowel losse tickets als tickets in combinatie met diner en/of overnachting beschikbaar. Heb je dus zin in een leuk weekendje weg in combinatie met een Comedy Show, Abba Tribute Night of 80's/90's Reliving the Pas, dan ben je de komende maanden bij Hotel Asteria Venray aan het juiste adres. In onze feestzaal Zaal Zeven beleef je elke maand weer een nieuw uniek evenement!

Comedy Night Diner
Vrijdag 20 september

Abba Tribute Night
Zaterdag 5 oktober

80's/90's Reliving the Past
Zaterdag 2 november

Diverse leuke events het hele jaar door in Zaal Zeven Venray.

Lees volledig bericht

Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Mail

  • Ons Restaurant is dagelijks geopend van 11:30-21:30 uur.

    U kunt bij ons terecht voor een heerlijke (zaken)lunch, keuzemenu, verrassingsmenu of een van onze seizoensspecialiteiten. Onze uitgebreide menukaart biedt eenieder wat wils.

    Ook op Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Nieuwjaarsdag of tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Sinterklaas en Kerstmis zijn we gewoon geopend.