Hotel Asteria Venray - Nieuws

Actueel

Het laatste nieuws over Hotel Asteria

Kim Huybrechts wint Nieuwjaars Darttoernooi 2019

Toegevoegd op 8 januari 2019

De Belg Kim Huybrechts heeft het Asteria Nieuwjaars Darttoernooi 2019 gewonnen. De Belg was met 5-0 de betere in de finale tegen Ahmad Ahmaddy onder toeziend oog van mastercaller Jaimie Fambach. De oud winnaar en runner-up Ahmaddy versloeg in de halve finale nog de winnaar van vorig jaar Jermaine Wattimena met 4-3, maar moest uiteindelijk in PDC speler Huybrechts zijn meerdere erkennen. In de andere halve finale moest Belg Dirk Allard het veld ruimen voor zijn landgenoot Huybrechts.

Ken Smeets won de verliezersronde, hij was met 3-1 te sterk voor Kevin De Smit.

Beste dame was Irina Armstrong, Kerstin De Vries is runner-up geworden. De Vries won van Anneke Houben in de halve finale en Armstrong versloeg Tharsissia Wherinussa. De verliezersronde bij de dames is gewonnen door Susanne Wortman.

Het weekend begon op vrijdagavond met een gezellig koppeltoernooi met dit jaar 80 koppels die streden om de titel. Kevin Lens en Mario Robbe wonnen het toernooi. Met 2-4 kwamen Jos Rovers en Willy van de Wiel in de finale net tekort. In de verliezersronde wisten Kevin en Ricardo Gerritsen met 3-0 te winnen van Cliff Welles en Nieky Artz.

Organisator Marco Slijpen was vooral te spreken over de gezellige sfeer tijdens het toernooi. “Ook al is het toernooi de laatste jaren sterk gegroeid, de sfeer blijft onveranderd goed.” Marco was ook zeer te spreken over de wedstrijdleiding. “Dit jaar was de wedstrijdleiding voor het eerst in handen van Sterkdarts. Met hun ervaring bij Events als de Texel darts Trophy (een van de grootste toernooien van Nederland) denken we de komende jaren weer een extra stapje te kunnen maken.” Veel van de darters maakten er een echt dartweekend van en deden zowel aan het koppel- als het singeltoernooi mee en maakten gebruik van de speciale aanbieding om in Hotel Asteria te overnachten.

Voor iedereen die ook komend jaar (weer) wil meedoen houdt de facebook pagina’s van Hotel Asteria en Sterkdarts in de gaten. De komende editie op 3 en 4 januari 2020 komt binnenkort weer online!

Lees volledig bericht

Asteria Nieuwjaars Darttoernooi 2019

Toegevoegd op 20 november 2018

ASTERIA KOPPEL EN NIEUWJAARS DARTTOERNOOI 2019
4 en 5 januari 2019

In het eerste weekend van 2019 zal er weer een nieuwe editie van het Asteria Nieuwjaars Darttoernooi plaats vinden. Voor het eerst zullen we het weekend beginnen met een koppeltoernooi op vrijdag 4 januari. Bij inschrijving voor het koppeltoernooi ontvangt iedere deelnemer een lot waarmee men op basis van aanwezigheid aan het einde van het toernooi een vrije inschrijving (2x) voor het singletoernooi mee kan winnen.

Op zaterdag 5 januari is het singletoernooi met een hoofdprijs van € 750,- . Er zal op zaterdag begonnen worden in poules, waarna het toernooi verder gaat in een winnaarsronde en een verliezersronde. In beide rondes zal de top 8 in de prijzen vallen. Ook in 2019 zal er weer een aparte damesronde zijn.

Asteria Darttoernooi 2019

Lees volledig bericht

Kerst Proeverij Menu is bekend.

Toegevoegd op 21 augustus 2018

Nu de scholen weer zijn begonnen en de zomerse temperaturen beginnen te zakken kunnen we al weer langzaam vooruit gaan kijken naar de decembermaand. Onze keukenbrigade heeft inmiddels weer het menu voor de Kerstdagen voor u samengesteld. We serveren op 1e en 2e Kerstdag weer een heerlijk 3-gangen Proeverij Menu waarbij u zelf uw menu samenstelt uit een keur aan voor- , hoofd- en nagerechten.

KERST PROEVERIJ MENU € 39,50

Voorgerechten
Hertencarpaccio met gemarineerde bundelzwammen en truffelcrème
Kreeftensoep gevuld met Hollandse garnalen
Ossenstaartbouillon met Madeira
Kroketje van konijn en pruim op een bedje van zuurkoolsalade
Tomaten bruschetta met huis gemarineerde zalm
Wildpasteitje
Gele bietencarpaccio met tartaar van gerookte paling en kruidencrème (* kan ook vegetarisch)
Taartje van rode kool met gekarameliseerde appel

Hoofdgerechten
Tournedos geserveerd met eendenlever en rode portsaus (+ € 3,50)
Groentepasta met room, gefrituurde oesterzwam en geitenkaas
Varkenshaas medaillons met morillesaus
Hertenbiefstukjes met bokbiersaus
Houtduiffilet geserveerd met roomsaus
Snoekbaarsfilet met rivierkreeftenstaartjes en saffraan saus

Nagerechten
Brownie met witte chocolade mousse en karamelsaus
Crème brûlée met kaneelijs
Monchou taartje met kersen
Dame blanche
Parfait van esdoornsiroop met stoofpeer
Pannacotta van bitterkoekjes
Appeltaart in een glaasje

Lees volledig bericht

Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Mail

  • Ons Restaurant is dagelijks geopend van 11:30-21:30 uur.

    U kunt bij ons terecht voor een heerlijke (zaken)lunch, keuzemenu, verrassingsmenu of een van onze seizoensspecialiteiten. Onze uitgebreide menukaart biedt eenieder wat wils.

    Ook op Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Nieuwjaarsdag of tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Sinterklaas en Kerstmis zijn we gewoon geopend.