Hotel Asteria Venray - Nieuws

Actueel

Het laatste nieuws over Hotel Asteria

Winter DRIVE THRU

Toegevoegd op 10 november 2020

Openingstijden:
Vrijdag:    16:30 - 20:00 uur
Zaterdag: 16:30 - 20:00 uur
Zondag:   11:00 - 20:00 uur

Winter DRIVE THRU BIJ ASTERIA

Van Noodels, beef teriyaki en een broodje carpaccio, tot hamburgers XL en een rijkelijk gevulde borrelschaal. Een grote variatie aan gerechten zijn vanaf donderdag 12 november te verkrijgen in de ‘Winter Drive Thru’ van Asteria. Het terrein wordt omgebouwd tot een mooi winterlandschap, waar allerlei hapjes en gerechten zijn af te halen.

Bezoekers kunnen hier ieder weekend met de auto doorheen rijden en hun eten afhalen of op eten in een mooie winterse sfeer. Bij de ingang is het mogelijk om je bestelling door te geven, waarna je vervolgens over het mooi versierde terrein kunt rijden en een mooi plekje kunt uitzoeken. Er is voor ieder wat wils, als de kinderen een lekkere frietjes  willen, papa zin heeft in spareribs en mama in een heerlijke risotto, dan kan dat allemaal. Voor de kleine gasten zullen er speciale winterse smulboxen zijn, waarbij ze een leuke verrassing krijgen. Zo kun je er toch even lekker op uit met het hele gezin.

Op zondag zijn ook de wandelaars en fietsers van harte welkom om een kopje koffie, thee of zelfs glühwein af te halen, eventueel samen met een lekkere warme wafel of andere lekkernijen die te verkrijgen zijn in onze ‘Walk Thru’.  

De Winter Drive Thru zal voorlopig iedere vrijdag en zaterdag  geopend zijn vanaf 16:30 uur en op zondag vanaf 11:00 uur. Tot 20:00 uur hebben de bezoekers dan de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen, te genieten van de gezelligheid en om een van de lekkere gerechten te bestellen. Tijdens de openingstijden is het de bedoeling dat iedereen in de auto blijft zitten, de gerechten worden daarom ook netjes naar de auto gebracht door een van onze enthousiaste medewerkers.

 

Lees volledig bericht

Samen genieten van de Kerst in Noord Limburg, bij Hotel Asteria

Toegevoegd op 4 november 2020

Samen genieten van de Kerst in Noord Limburg, bij Hotel Asteria

Hotel Asteria is een gemoedelijk viersterren hotel gelegen in een natuurrijke omgeving. Kom tijdens de Kerstdagen volledig tot rust en geniet van de Limburgse gastvrijheid. U verblijft op een van onze moderne comfortabele kamers en geniet dagelijks van een heerlijk Kerstontbijt in ons moderne restaurant en brasserie.

Op 1e en 2e Kerstdag zorgen wij voor een heerlijk diner met live entertainment.

KLIK HIER VOOR ONZE KERSTARRANGEMENTEN

Hotel Asteria Venray, gastvrijheid is onze passie.

Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen, is ons hotel volledig aangepast op de huidige situatie en maatregelen. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen, waardoor u kunt genieten van een onbezorgde en veilige kerst bij Asteria! 

 

Lees volledig bericht

Thuiswerk kamers bij Asteria

Toegevoegd op 27 oktober 2020

Your Home away from home

In onze ‘Thuiswerk kamers’ kunt u in alle rust uw deadlines halen, zoom calls afhandelen en ongestoord werken zonder afgeleid te worden. Ideaal thuiswerkers die al snel in de vader- of moederrol terecht komen of voor de ZZP’ers die nu niet op hun huidige flexplekken terecht kunnen.

De ‘Thuiswerk kamers’ zijn voorzien van twee bureaus, een koffiezetapparaat en een mandje fruit, waardoor u toch  iemand kunt ontvangen, terwijl de social distance gewaarborgd blijft. Terwijl u werkt, kunt u van het gratis Wi-FI netwerk gebruik maken en actualiteiten bekijken of muziek luisteren op de TV. Ook is er de mogelijkheid voor roomservice of een lunch in onze lounge, waardoor u ook nog kan genieten van de lekkere gerechten van onze koks. Zo wordt werken op locatie misschien wel leuker, dan normaal het geval is!

Uiteraard hebt u ook een eigen badkamer tot uw beschikking, met een toilet, wastafel en een ruime inloopdouche. Dus ook even opfrissen voordat u weer de deur uit gaat, is bij Asteria geen enkel probleem.

Prijzen:
Dagprijs inclusief koffie/thee, fles bronwater: €39,50
Dagprijs inclusief koffie/thee, fles bronwater, fruit en Take Away broodje naar keuze: €49,50
Overige lunch en diner mogelijkheden op aanvraag

Voor reserveringen neem contact op met onze receptie:
Tel: 0478 511 466
@: info@asteria.nl

Lees volledig bericht

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Mail

  • Ons Restaurant is dagelijks geopend van 11:30-21:30 uur.

    U kunt bij ons terecht voor een heerlijke (zaken)lunch, keuzemenu, verrassingsmenu of een van onze seizoensspecialiteiten. Onze uitgebreide menukaart biedt eenieder wat wils.

    Ook op Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Nieuwjaarsdag of tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Sinterklaas en Kerstmis zijn we gewoon geopend.