Hotel Asteria Venray - Nieuws

Actueel

Het laatste nieuws over Hotel Asteria

Vacatures bij Asteria.

Toegevoegd op 15 juli 2019

Heb jij passie voor het horeca vak,  en zin om in een enthousiast en dynamisch team te komen werken? Bekijk dan onze vacatures en solliciteerd direct.

SOUS-CHEF
(full time)

ZELFSTANDIG WERKEND KOK
(part-time of full-time)

MEEWERKEND HOOFD HUISHOUDELIJKE DIENST
(25 uur / 5 dagen)

MEDEWERKER BEDIENING
(full-time of part-time)

Vacature sous-chef of zelfstandig werkend kok Hotel Asteria Venray.

Lees volledig bericht

Maandgerecht Juli: Fish & Chips

Toegevoegd op 8 juli 2019

Speciaal voor de zomermaand juli hebben we weer een nieuw maandgerecht: Fish & Chips. De hele maand juli verkrijgbaar bij Hotel Restaurant Asteria Venray!

 

Lees volledig bericht

Comedy Night inclusief Diner

Toegevoegd op 28 juni 2019

Comedy Night inclusief Diner

Vrijdag 20 september

Nieuw bij Hotel Asteria: Comedy Night inclusief Diner in onze feestzaal Zaal Zeven op vrijdag 20 september. Kom een avond genieten van top stand-up comedy door comedans als Roel C Verburg en Steven Brunswijk. De deuren van de zaal gaan open om 19:00 uur, aansluitend beleef je een afwisselend programma van stand-up comedy door Eric Goossens, Bruno Bittoun, Kim van den Heuvel, Roel C Verburg en Steven Brunswijk. Tussen de verschillende comedy optredens door serveren we een heerlijk driegangen diner. De avond wordt gepresenteerd door comedian en MC Raymon Hofkens. Tickets voor deze Comedy Night zijn online te koop via de ticketsite Ticketkantoor, maar u kunt ze ook bestellen aan onze receptiebalie.

Comedy Night diner met Roel C Verburg en Steven Brunswijk

Lees volledig bericht

Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Mail

  • Ons Restaurant is dagelijks geopend van 11:30-21:30 uur.

    U kunt bij ons terecht voor een heerlijke (zaken)lunch, keuzemenu, verrassingsmenu of een van onze seizoensspecialiteiten. Onze uitgebreide menukaart biedt eenieder wat wils.

    Ook op Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Nieuwjaarsdag of tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Sinterklaas en Kerstmis zijn we gewoon geopend.