Hotel Asteria Venray - Nieuws

Actueel

Het laatste nieuws over Hotel Asteria

Thuiswerk kamers bij Asteria

Toegevoegd op 27 oktober 2020

Your Home away from home

In onze ‘Thuiswerk kamers’ kunt u in alle rust uw deadlines halen, zoom calls afhandelen en ongestoord werken zonder afgeleid te worden. Ideaal thuiswerkers die al snel in de vader- of moederrol terecht komen of voor de ZZP’ers die nu niet op hun huidige flexplekken terecht kunnen.

De ‘Thuiswerk kamers’ zijn voorzien van twee bureaus, een koffiezetapparaat en een mandje fruit, waardoor u toch  iemand kunt ontvangen, terwijl de social distance gewaarborgd blijft. Terwijl u werkt, kunt u van het gratis Wi-FI netwerk gebruik maken en actualiteiten bekijken of muziek luisteren op de TV. Ook is er de mogelijkheid voor roomservice of een lunch in onze lounge, waardoor u ook nog kan genieten van de lekkere gerechten van onze koks. Zo wordt werken op locatie misschien wel leuker, dan normaal het geval is!

Uiteraard hebt u ook een eigen badkamer tot uw beschikking, met een toilet, wastafel en een ruime inloopdouche. Dus ook even opfrissen voordat u weer de deur uit gaat, is bij Asteria geen enkel probleem.

Prijzen:

Dagprijs inclusief koffie/thee, fles bronwater en mandje fruit: €59,50
Lunch en diner mogelijkheden op aanvraag

Voor reserveringen neem contact op met onze receptie:
Tel: 0478 511 466
@: info@asteria.nl

Lees volledig bericht

Vanaf vandaag kun je bij ons de lekkerste gerechten van onze koks afhalen!

Toegevoegd op 19 oktober 2020

Thuis genieten van de lekkere gerechten van onze koks, wat wil je nog meer? Bestel heel eenvoudig een lekkere lunch of uitgebreid diner! Het enige wat jij hoeft te doen, is de gerechten ophalen in ons hotel.

Vanaf vandaag is het bij Asteria ook mogelijk om thuis te genieten van de overheerlijke gerechten van onze witte brigade. Een uitgebreide lunch, verse soep, heerlijke broodjes of een verrukkelijk diner op tafel toveren? Met onze nieuwe Take-away kaart is dit geen enkel probleem. 

Je kunt jouw favoriete gerechten eenvoudig bestellen via onze receptie en op het gewenste tijdstip afhalen. Benieuwd wat wij allemaal te bieden hebben? Klik HIER om onze uitgebreide Take away kaart te bekijken!

Lees volledig bericht

Wij sereveren weer mosselen

Toegevoegd op 8 juli 2020

We serveren weer heerlijke Zeeuwse mosselen bij Asteria. U kunt dagelijks bij ons terecht voor een heerlijk pannetje mosselen voor € 21,00 per persoon. We serveren bij de mosselen salade, friet en diverse sausjes.

Reserveer nu een tafel in ons restaurant of op ons gezellige terras! 0478-511466 of per e-mail naar info@asteria.nl

Lees volledig bericht

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Mail

  • Ons Restaurant is dagelijks geopend van 11:30-21:30 uur.

    U kunt bij ons terecht voor een heerlijke (zaken)lunch, keuzemenu, verrassingsmenu of een van onze seizoensspecialiteiten. Onze uitgebreide menukaart biedt eenieder wat wils.

    Ook op Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Nieuwjaarsdag of tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Sinterklaas en Kerstmis zijn we gewoon geopend.