Sinterklaas

Sinterklaas

  • € 23,50 p.p.
Sinterklaasbrunch op 2 december
Inhoud

Kom op zondag 2 december naar Hotel restaurant Astera voor onze gezellige Sinterklaasbrunch van 11:30 tot 14:00 uur. Uiteraard brengen ook Sint en zijn Pieten dit jaar weer een bezoek aan Asteria en brengen ze voor alle kinderen een kado mee uit Spanje. Met de hele familie kunt u genieten van een uitgebreid koud- en warm buffet me de lekkerste gerechten voor groot en klein.

We serveren onder andere 2 soorten soep, verschillende broodsoorten met beleg, vlees- , vis- en groentensalades, gerookte vissoorten en ham met meleoen. Verder een uitgebreid warm buffet met bijvoorbeeld kipfilet in zoetzure saus, zalmfilet in Hollandaise saus, ragout, maar ook voor de kinderen friet met frikandellen en kipnuggets.

Tenslotte openen we nog een heerlijk dessertbuffet met verschillende soorten mousse, bavarois, vers fruitsalade, slagroomsoesjes en natuurlijk ijstaart.

Reserveren kan telefonisch naar 0478-511466 of per e-mail naar info@asteria.nl .

PRIJZEN:
Volwassenen € 23,50 p.p.
Kinderen 0-2 jaar gratis
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 1,50 per leeftijdsjaar

Sinterklaasbrunch zondag 2 december


Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Mail

  • Ons Restaurant is dagelijks geopend van 11:30-21:30 uur.

    U kunt bij ons terecht voor een heerlijke (zaken)lunch, keuzemenu, verrassingsmenu of een van onze seizoensspecialiteiten. Onze uitgebreide menukaart biedt eenieder wat wils.

    Ook op Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Nieuwjaarsdag of tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Sinterklaas en Kerstmis zijn we gewoon geopend.