Menukaart

Menukaart

Heerlijk dineren in Venray
Inhoud

 

Lunch
 

Broodje carpaccio | Parmezaanse kaas | balsamico dressing  | € 8,50

Broodje roombrie | appel | walnoten | dressing van honing, appel en aceto-balsamico (kan ook gegratineerd) | € 8,50

Twaalfuurtje | tomatensoep of runderbouillon | twee sneetjes brood | Van Dobben kroket | ham | kaas | gebakken ei | huzarensalade | € 11,50

Van Dobben kroketten | mosterd | met brood of friet | € 8,00 / 9,25

Uitsmijter speciaal | drie gebakken eieren | twee sneetjes brood |spek | gesmolten kaas | € 9,50

Uitsmijter Asteria | drie gebakken eieren | twee sneetjes brood | ham | kaas | rosbief | € 8,75

Tosti speciaal met ham en kaas | gebakken uien |  champignons | spiegelei | € 8,50

Clubsandwich gerookte kip | spek | tomaat | komkommer | ananas | kerriesaus | friet | € 10,00

Clubsandwich zalm | pulled zalm | gerookte zalm | tomaat | komkommer | rode ui | mosterd-dillesaus | friet | € 10,00

Omelet | champignons en truffelkaas│ twee sneetjes brood | € 8,50


De gerechten van de lunchkaart zijn dagelijks te bestellen tot 18.00 uur, op zondag tot 17.00 uur, met uitzondering van de maaltijdsalades



 

Voorgerecht
 

Rundercarpaccio | rucola | truffelsaus | € 11,50
Eendenleverkrullen optioneel voor €2,50

Tartaar van gerookte paling | Hollandse garnalen | € 11,00

Gebakken bloedworst | coquilles | appelstroopsaus | € 12,00

Taartje van couscous | groenten | gepofte tomaatjes | € 10,00

Salade gerookte zalm | quacamole saus | € 12,00


Soep
 

Krachtige runderbouillon | verse seizoen groenten | € 6,00

Aardappelsoep | knoflook |chorizo | € 6,50

Ouderwetse tomatensoep | € 6,25

Geroosterde paprike | gerookte kip | € 6,75


Vlees
 

Tournedos | rode-wijnsaus of pepersaus | € 28,50

Gegrilde kalf rib-eye 300gr | kruidenboter | € 28,00

Huis-gepaneerde schnitzel | champignon roomsaus |  € 19,50

Varkenshaas medaillons | pestosaus | € 22,00

Konijnen bout  | saus van zilveruitjes en spekjes | € 22,00

Wokki Wokki | roerbakgerecht met kipfilet | rijst|zoetzure saus | atjar |gebakken ui| kroepoek | € 18,50


Vis
 

Zalmfilet * | dragon saus | € 21,00

Gebakken scampi’s | knoflooksaus | farfalle | € 20,00

Dorade op de huid gebakken * | antibiose  saus | € 21,00


Maandgerecht

Risotto | scampi's | € 22,00

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en salade.


Vegetarisch  
 

Gevulde paprika | rijst | vegetarisch gehakt | groenten | emmentaler | € 18,50

Tagliatelle | saffraan saus | courgette | gepofte tomaatjes | gegrilde kaas | € 18,50


Maaltijdsalades
 

Maaltijdsalade vis* | salade | diverse vissoorten | cocktailsaus | € 18,50

Maaltijdsalade carpaccio | carpaccio | gebakken champignons | parmezaanse kaas | aceto-balsamico dressing | € 18,50

Maaltijdsalade krokante kip | salade | gefrituurde kip | cashewnoten | spekjes | frambozen dressing | € 18,50

Maaltijdsalade geitenkaas | salade | geitenkaas | appel | walnoten | honing dressing | € 16,00

*Graatvrij: ondanks zorgvuldige controle kan er onbedoeld een graatje in de vis achtergebleven zijn


Desserts
 

Appeltaart Asteria | kaneelijs | € 7,50

Dame blanche | drie bollen vanille ijs |  warme chocoladesaus | slagroom | € 6,75

Rijstepap bavarois | pruimen | pruimenijs | € 7,25

Franse koffie parfait | vanillesaus | sinaasappelgelei | € 7,50

Bourgondisch kaasplateau | vijf soorten kazen | € 9,50

Bourgondisch kaasplateau | vijf soorten kazen |  glas 10 jaar oude port | € 13,50                              

 

Glas 10 jaar oude port | € 6,00  

Glas dessertwijn | € 4,25


Het restaurant van Hotel Restaurant Asteria.

 

 


Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466
  • Ons Restaurant is dagelijks geopend van 11:30-21:30 uur.

    U kunt bij ons terecht voor een heerlijke (zaken)lunch, keuzemenu, verrassingsmenu of een van onze seizoensspecialiteiten. Onze uitgebreide menukaart biedt eenieder wat wils.

    Ook op Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Nieuwjaarsdag of tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Sinterklaas en Kerstmis zijn we gewoon geopend.