Paasarrangement

Ga er tijdens het lange paasweekend op uit in Noord Limburg, de perfecte regio voor jouw wandel- en fietstochten, en geniet van een volledig verzorgd verblijf.

De omgeving van ons hotel is rond de paastijd prachtig en er is van alles te doen; maak een fietstocht door de prachtige Maasduinen of de Limburgse Peel, verras jezelf met een bezoek aan de kasteeltuinen in het pittoreske dorpje Arcen, maak een wandeltocht door de bossen langs ons hotel of breng een bezoek aan het indrukwekkende oorlogsmuseum. Na een heerlijk dagje uit hoef je jezelf niet druk te maken over de zoektocht naar een restaurant. Wij zorgen ervoor dat er op het gewenste tijdstip een verrukkelijk 3-gangendiner voor je klaar staat. Sluit vervolgens de dag af met een drankje in onze bar of brasserie voordat je neerstrijkt op een van onze comfortabele bedden. Terwijl je de kamer betreedt, wacht een vrolijk paaspresentje op je, om je verblijf nog feestelijker te maken. 

De volgende ochtend staat er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Zo kun je met gevulde maag nog even de omgeving gaan verkennen, voordat je begint aan je tocht terug naar huis.

Wil je wat extra luxe tijdens je verblijf? Reserveer het paasarrangement dan op een Deluxe kamer of op een van onze suites. Zo heb je niet alleen een ruimere kamer, maar ook een privé infrarood sauna tot je beschikking.  

Reserveer dit arrangement Terug naar het overzicht

PAASARRANGEMENT
v.a € 90,- p.p.*

  • Overnachting op een comfortabele kamer
  • Paaspresentje
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Een verrassend 3-gangen diner
  • Gratis wandel- en fietsroutes in de omgeving

Reserveer voor 1de Paasdag

Reserveer voor 2de Paasdag

*  Prijzen op basis van een tweepersoonskamer.

Paasarrangement - Hotel Asteria Venray