Kerstarrangement

Met dit Kerstarrangement, heb je alle tijd om de Kerstsfeer in onze veelzijdige regio te ervaren. Geniet van een prachtig winters landschap, pittoreske dorpjes met sfeervol versierde winkeltjes, een mooi verlichte kerstboom op het plein en de lokale kerstmarkten die bijdragen aan dat echte kerstgevoel. Deze warme sfeer vind je ook terug in ons hotel en samen met onze Limburgse gastvrijheid zijn jouw Kerstdagen gegarandeerd warm en feestelijk!

Laat je tijdens jouw verblijf culinair verwennen door ons keukenteam en geniet van fantastisch Kerstgerechten met heerlijke streekproducten. Deze verwennerij begint ’s ochtends al, met een uitgebreid Kerstontbijt in ons gezellig aangeklede restaurant. Iedere avond staat er een heerlijk diner voor uw klaar. Op Kerstavond geniet je van een verrukkelijk 4-gangendiner en wanneer je verblijft op 27 december zorgen wij dat er een heerlijk 3-gangendiner voor je klaarstaat.

Op Eerste en Tweede Kerstdag wordt je door ons extra in de watten gelegd, wij bezorgen je namelijk graag een Kerst om niet te vergeten. Onze koks hebben een feestelijk en vooral overheerlijk menu voor je samengesteld. Eerste Kerstdag geniet je van een 4-gangen Kerstdiner en Tweede Kerstdag van een verrukkelijk 3-gangen Kerstproeverijmenu, met verrassende gerechten. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat er heerlijke wijnen voor je klaarstaan, om jouw Kerstdiner compleet te maken. Tijdens het diner op Eerste Kerstdag wordt er ook nog voor Live Muziek gezorgd, dat staat garant voor een onvergetelijke sfeer! Wellicht zelf om de voetjes van de vloer te krijgen…

Reserveer dit arrangement Terug naar het overzicht

KERSTARRANGEMENT
v.a. € 89,- p.p.

  • Overnachtingen op een comfortabele kamer
  • Een uitgebreid Kerstontbijt iedere ochtend
  • 4-gangen Kerstdiner met live muziek op eerste Kerstdag
  • 3-gangen Kerstproeverijmenu op tweede Kerstdag
  • 4-gangendiner bij verblijf Kerstavond
  • 3-gangendiner bij verblijf op 27 december
  • Gratis Wifi
  • Gratis fiets- en wandelroutes in de omgeving

Wil je reserveren? Kies dan hieronder je gewenste aankomstdatum. Vervolgens kan je zelf aangeven tot wanneer je wenst te verblijven. 

24 december (v.a. 89,- p.p.)

1e Kerstdag (v.a. 159,- p.p.) 

2e Kerstdag (v.a. 149,- p.p.)

Kerstdiner - Hotel Asteria Venray - Kerstarrangement