Hotel Asteria Venray - Winter DRIVE THRU

Winter DRIVE THRU

Toegevoegd op 10 november 2020

Openingstijden:
Vrijdag:    16:30 - 20:00 uur
Zaterdag: 16:30 - 20:00 uur
Zondag:   11:00 - 20:00 uur

Winter DRIVE THRU BIJ ASTERIA

Van Noodels, beef teriyaki en een broodje carpaccio, tot hamburgers XL en een rijkelijk gevulde borrelschaal. Een grote variatie aan gerechten zijn vanaf donderdag 12 november te verkrijgen in de ‘Winter Drive Thru’ van Asteria. Het terrein wordt omgebouwd tot een mooi winterlandschap, waar allerlei hapjes en gerechten zijn af te halen.

Bezoekers kunnen hier ieder weekend met de auto doorheen rijden en hun eten afhalen of op eten in een mooie winterse sfeer. Bij de ingang is het mogelijk om je bestelling door te geven, waarna je vervolgens over het mooi versierde terrein kunt rijden en een mooi plekje kunt uitzoeken. Er is voor ieder wat wils, als de kinderen een lekkere frietjes  willen, papa zin heeft in spareribs en mama in een heerlijke risotto, dan kan dat allemaal. Voor de kleine gasten zullen er speciale winterse smulboxen zijn, waarbij ze een leuke verrassing krijgen. Zo kun je er toch even lekker op uit met het hele gezin.

Op zondag zijn ook de wandelaars en fietsers van harte welkom om een kopje koffie, thee of zelfs glühwein af te halen, eventueel samen met een lekkere warme wafel of andere lekkernijen die te verkrijgen zijn in onze ‘Walk Thru’.  

De Winter Drive Thru zal voorlopig iedere vrijdag en zaterdag  geopend zijn vanaf 16:30 uur en op zondag vanaf 11:00 uur. Tot 20:00 uur hebben de bezoekers dan de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen, te genieten van de gezelligheid en om een van de lekkere gerechten te bestellen. Tijdens de openingstijden is het de bedoeling dat iedereen in de auto blijft zitten, de gerechten worden daarom ook netjes naar de auto gebracht door een van onze enthousiaste medewerkers.

 

Ga naar het archief

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Mail