Hotel Asteria Venray - Thuiswerk kamers bij Asteria

Thuiswerk kamers bij Asteria

Toegevoegd op 27 oktober 2020

Your Home away from home

In onze ‘Thuiswerk kamers’ kunt u in alle rust uw deadlines halen, zoom calls afhandelen en ongestoord werken zonder afgeleid te worden. Ideaal thuiswerkers die al snel in de vader- of moederrol terecht komen of voor de ZZP’ers die nu niet op hun huidige flexplekken terecht kunnen.

De ‘Thuiswerk kamers’ zijn voorzien van twee bureaus, een koffiezetapparaat en een mandje fruit, waardoor u toch  iemand kunt ontvangen, terwijl de social distance gewaarborgd blijft. Terwijl u werkt, kunt u van het gratis Wi-FI netwerk gebruik maken en actualiteiten bekijken of muziek luisteren op de TV. Ook is er de mogelijkheid voor roomservice of een lunch in onze lounge, waardoor u ook nog kan genieten van de lekkere gerechten van onze koks. Zo wordt werken op locatie misschien wel leuker, dan normaal het geval is!

Uiteraard hebt u ook een eigen badkamer tot uw beschikking, met een toilet, wastafel en een ruime inloopdouche. Dus ook even opfrissen voordat u weer de deur uit gaat, is bij Asteria geen enkel probleem.

Prijzen:
Dagprijs inclusief koffie/thee, fles bronwater: €39,50
Dagprijs inclusief koffie/thee, fles bronwater, fruit en Take Away broodje naar keuze: €49,50
Overige lunch en diner mogelijkheden op aanvraag

Voor reserveringen neem contact op met onze receptie:
Tel: 0478 511 466
@: info@asteria.nl

Ga naar het archief

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Mail