Zelfstandig werkend kok

(uren in overleg)

In ons kleine en hechte team hebben wij ruimte voor een gemotiveerde en enthousiaste collega. Met liefde zorgen wij er samen voor dat onze gasten genieten van onze heerlijke en mooi gepresenteerde gerechten. Geen dag bij ons is hetzelfde; het ene moment ben je vol passie een malse biefstuk aan het bereiden en het volgende moment draag je zorg voor een smakelijk buffet. Ons team is uniek en ons werk is divers, en dat is precies wat werken bij ons zo leuk maakt. 

Hotel Asteria is een hotel met een à la carte restaurant, dat niet alleen wordt bezocht door hotelgasten, maar ook door veel gasten uit de regio. In ons restaurant serveren wij eerlijke gerechten, die creatief worden opgemaakt, tegen een betaalbare prijs. Wij volgen de trends en ontwikkelingen in de culinaire wereld. Daarnaast hebben wij 6 sfeervolle zalen die ook worden gebruikt voor familiediners en andere feestelijke activiteiten in besloten kring.

 

Wat zoeken wij in jou:

Aantoonbare werkervaring
Afgeronde koksopleiding
Een flinke dosis creativiteit
Kennis conform HACCP en Sociale Hygiëne
Heel veel passie voor het vak
Organisatietalent
Zin in een uitdaging en ambitie om door te stromen

Wat kun jij van ons verwachten:

Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd.
Een team dat keihard voor elkaar werkt.
Een professionele keuken met goedwerkende apparatuur.
Personeelskorting bij Hotel Asteria en bij Parkhotel Horst
Een hechte samenwerking met chef Bart, hij staat altijd klaar voor het team en denkt graag mee met je persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privé balans.
Een marktconform salaris


Heb jij de energie en passie om in ons sfeervolle bedrijf aan de slag te gaan?

Reageer dan meteen. Stuur je een mail met motivatie en CV naar jaco@asteria.nl en hopelijk wordt jij binnenkort een nieuwe aanwinst voor ons bedrijf!

Solliciteer direct!