Hotel Asteria Venray - Arrangement - Drive In - Sinterklaasshow
Drive In - Sinterklaasshow

Drive In - Sinterklaasshow

 • 32,50
Drive In - Sinterklaasshow

Inhoud van arrangement:

Helaas hebben wij van de gemeente te horen gekregen dat wij, wegens de landelijke COVID-19 regels, onze Sinterklaasshow niet door mogen laten gaan.

We hebben een leuk 100% Coronaproof uitje georganiseerd voor kinderen, maar zelfs dat wordt hen en ons ontnomen! Het is helaas niet anders.

Gelukkig mogen wij jullie nog wel ontvangen in onze ‘Winter Drive Thru’, dus we hopen jullie hier binnenkort te mogen verwelkomen!

Blijf gezond & blijf positief, en hopelijk tot snel!
Team Asteria

 

Reserveer direct

Geniet aankomend weekend met je kinderen van de spectaculaire ‘Drive In Sinterklaasshow’ bij Asteria! Het is een spannende show, verdeeld over 3 ruimtes in een grote trailer. Lukt het de kinderen om alle cijfers te raden, en sinterklaas te bevrijden uit de kluis?

Tijdens de show kun je de auto voor de trailer parkeren en zo vanuit de veiligheid van de eigen auto een show bekijken, inclusief interactie! Het geluid is draadloos in de auto te ontvangen, dus de kachel kan lekker aan blijven. Uiteraard zorgen we voor een groot feest met alles qua licht, geluid, sinterklaas, pieten en liedjes!

Op 21 november is deze fantastische show te boeken in diverse tijdsblokken tussen 15:30 en 18:00 uur. Reserveer tijdig, want we hebben een beperkte aantal autoplaatsen beschikbaar per show. Vol = vol! (Op zondag 22 november is er helaas geen beschikbaarheid meer)

Een plek voor je auto (€22,50) kun je alleen reserveren in combinatie met minimaal twee van onderstaande opties:

 • Frisdrank met een bakje popcorn                €5,- p.p.
 • Diner voor de kids:                                       €7,50 p.p.
  • Winterse smulbox; Friet, Snack, drankje, cadeautje
   • Snack: frikandel / bitterballen / kaassouflé / kipnuggets
   • Drankje: chocomel / fristi / appelsap
     
 • Diner volwassenen:                                      €15,00 p.p.
  • Warm hoofdgerecht met flesje frisdrank 0,5L

Uiteraard krijg kun je tijdens de show al smullen van je popcorn en je drankje. Kies je als optie voor een heerlijk diner, dan worden deze gerechten naar je auto gebracht als de show is afgelopen.

Voor vragen of reserveringen:
Tel: 0478 511 466
Email: info@asteria.nl


Kosten 32,50


Veerpont over de Maas Knooppuntenroutes  
Bossen Bossen in omgeving

Ontspanning en Omgeving

Hotel Asteria ligt in het mooiste stukje Noord-Limburg, midden in het land van Peel en Maas. Er is in de omgeving van alles te beleven. Fietsen in het nieuwste fietsroutenetwerk van Nederland of wandelen in een van de drie natuurreservaten die het gebied rijk is. In de nabijheid ligt het thermaalbad Arcen, bierbrouwerij "Hertog Jan", jeneverstokerij "de IJsvogel", streekmuseum "de Locht", Zoo parc Overloon en het Oorlogs- en verzetsmuseum Overloon. Net over de grens in Duitsland vind je het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen en het mooie bedevaartsplaatsje Kevelaer. Al het bovengenoemde is het gehele jaar geopend. In de wintermaanden zijn ook de Kerstmarkten net over de grens in Duitsland een aanrader.

 

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Mail