Hotel Asteria Venray - Arrangement - Comedy Arrangement
Comedy Arrangement

Comedy Arrangement

  • € 84,50 p.p.
Comedy Night Diner

Inhoud van arrangement:

Nieuw bij Hotel Asteria: Comedy Arrangement. Boek nu ons nieuwe arrangement en beleef een avond vol stand-up comedy verzorgd door top comedians uit Nederland en België. U verblijft in een van onze Royale kamers inclusief ontbijt en op vrrijdagavond geniet u van een Comedy Night inclusief driegangen diner in onze feestzaal Zaal Zeven. de avond wordt gepresenteerd door MC en comedian Raymon Hofkens. Hij zorgt er gedurende de avond voor dat de lachspieren worden opgewarmd en de verschillende comedians worden geintroduceerd. Tussen de verschillende optredens door serveren de gastheren en gastvrouwen van Hotel Asteria een heerlijk driegangen diner uit de Limburgse keuken.

COMEDY ARRANGEMENT
Checkin vrijdag 20 september

  • Overnachting in een van onze Royale kamers
  • Uitgebreid ontbijtbuffet op zatedagochtend
  • Entreeticket voor de Comedy Night inclusief Diner in onze feestzaal Zaal Zeven op vrijdagavond van 19:00-23:30 uur. (exclusief drankjes)
  • Top entertainment door o.a. bekende comedians als Roel C Verburg en Steven Brunswijk

PRIJS: € 84,50 p.p. --> Boek nu
* prijs o.b.v. 2 personen per kamer

Volledige line-up:
Roel C Verburg, Steven Brunswijk, Eric Goossens, Bruno Bittoun, Kim van den Heuvel en MC Raymon Hofkens.

Comedy Night Arrangement in Hotel Asteria met onder andere Roel C Verburg en Steven Brunswijk.


Kosten € 84,50 p.p.


Veerpont over de Maas Knooppuntenroutes  
Bossen Bossen in omgeving

Ontspanning en Omgeving

Hotel Asteria ligt in het mooiste stukje Noord-Limburg, midden in het land van Peel en Maas. Er is in de omgeving van alles te beleven. Fietsen in het nieuwste fietsroutenetwerk van Nederland of wandelen in een van de drie natuurreservaten die het gebied rijk is. In de nabijheid ligt het thermaalbad Arcen, bierbrouwerij "Hertog Jan", jeneverstokerij "de IJsvogel", streekmuseum "de Locht", Zoo parc Overloon en het Oorlogs- en verzetsmuseum Overloon. Net over de grens in Duitsland vind je het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen en het mooie bedevaartsplaatsje Kevelaer. Al het bovengenoemde is het gehele jaar geopend. In de wintermaanden zijn ook de Kerstmarkten net over de grens in Duitsland een aanrader.

 

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Mail