Hotel Asteria Venray - Arrangement - Billy Joel Tribute
Billy Joel Tribute

Billy Joel Tribute

  • Vanaf € 72,50 p.p.
Inclusief Billy Joel Tribute Night

Inhoud van arrangement:

Boek ons Billy Joel Tribute arrangement op zaterdag 16 maart. U verblijft in een van onze Royale of Deluxe kamers inclusief diner in ons restaurant op zaterdag en ontbijt op zondagochtend. Op zaterdagavond geniet u van de wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard & zijn vijfkoppige band "003".\

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn reportoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger "The pianoman" maar ook swingende rockers zoals "My life", prachtige ballads zoals "Honesty"of lekkere Rock&Roll zoals "Only the good die young".  En hoewel Billy (69) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een Tribute! Vandaar The Billy Joel Experience.

2-daags Arrangement Royale​
- Overnachting op een Royale kamer
- 3-gangen diner in ons restaurant op zaterdag
- Een uitgebreid ontbijtbuffet op zondagochtend
- Entreetickets voor de Billy Joel Tribute Night

€ 72,50 p.p. (o.b.v. 2p per kamer)


2-daags Arrangement Deluxe
- Overnachting op een Deluxe kamer met infraroodsauna
- 3-gangen diner in ons restaurant op zaterdag
- Een uitgebreid ontbijtbuffet op zondagochtend
- Entreetickets voor de Billy Joel Tribute Night

€ 82,50 p.p. (o.b.v. 2p per kamer)
 


Billy Joel Tribute Night


Kosten Vanaf € 72,50 p.p. Upgrade naar een Deluxe kamer € 82,50


 Billy Joel Tribute Arrangement  

Ontspanning en Omgeving

Hotel Asteria ligt in het mooiste stukje Noord-Limburg, midden in het land van Peel en Maas. Er is in de omgeving van alles te beleven. Fietsen in het nieuwste fietsroutenetwerk van Nederland of wandelen in een van de drie natuurreservaten die het gebied rijk is. In de nabijheid ligt het thermaalbad Arcen, bierbrouwerij "Hertog Jan", jeneverstokerij "de IJsvogel", streekmuseum "de Locht", Zoo parc Overloon en het Oorlogs- en verzetsmuseum Overloon. Net over de grens in Duitsland vind je het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen en het mooie bedevaartsplaatsje Kevelaer. Al het bovengenoemde is het gehele jaar geopend. In de wintermaanden zijn ook de Kerstmarkten net over de grens in Duitsland een aanrader.

 

Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Mail

  • Ons Restaurant is dagelijks geopend van 11:30-21:30 uur.

    U kunt bij ons terecht voor een heerlijke (zaken)lunch, keuzemenu, verrassingsmenu of een van onze seizoensspecialiteiten. Onze uitgebreide menukaart biedt eenieder wat wils.

    Ook op Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Nieuwjaarsdag of tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Sinterklaas en Kerstmis zijn we gewoon geopend.