Hotel Asteria Venray - Arrangement - U2 Tribute
U2 Tribute

U2 Tribute

 • € 69,50 p.p.
LikeU2. A tribute to U2

Inhoud van arrangement:

Kom op zaterdag 20 oktober naar Zaal Zeven voor een geweldige U2 Tribute Night met live muziek van LikeU2. Een grote passie voor U2, daarmee brengt LikeU2 een tribute aan hun 4 helden uit Dublin.

De band is opgericht door gitarist Leon Claessens. Na een wisseling van samenstelling maakten ex-U2NL leden van het eerste uur, Hans Reinders (zang) en Ger Joosten (drums), hun opwachting. Samen met Leon en bassist Emiel Joosten vormen zij de nieuwe LikeU2.

Door hun geweldige sound, uitstraling, enthousiasme en samen meer dan 60 jaar U2-ervaring, spat het U2-gevoel van het podium af en weet de band als geen ander het publiek goed te raken. Alle ingrediënten zijn aanwezig: de karakteristieke zang, dé ultieme gitaarsound, de stevige baspartijen en het krachtige en verfijnde drummen. Kortom, dé U2-sound waar menig fan kippenvel van krijgt. De band brengt dit met vol respect voor de Ierse mannen.

LikeU2 blijft zichzelf en zet daarmee een unieke show neer. De vier leden zijn energiek, maar vormen vooral een strakke liveband die je meeneemt op een geweldig U2-avontuur, je pakt tot het einde en niet meer los laat.

Ook heeft de band al op diverse grote podia en (tribute)festivals gestaan zoals Bospop en getourd met internationale bands zoals Vipers, de Italiaanse Queen tribute en AC/DC UK. Daardoor behoort LikeU2 tot de beste U2 tribute-/coverbands van Europa.

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang optreden: 21:00 uur.

Tickets en arrangementen zijn enkel online boekbaar via TicketKantoor .


2-DAAGS ARRANGEMENT ROYALE
Aankomst zaterdag 20 oktober 2018

 • 1x overnachting in een Royale kamer
 • 1x een uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1x een heerlijk 3-gangen diner
 • Entreeticket voor de U2 Tribute Night in Zaal Zeven

€ 69,50 p.p.
Prijs o.b.v. 2 personen per kamer.


2-DAAGS ARRANGEMENT DELUXE
Aankomst zaterdag 20 oktober 2018

 • 1 overnachting op een Deluxe kamer
 • 1x een heerlijk ontbijtbuffet
 • 1x een heerlijk 3-gangen diner
 • Entreeticket voor de U2 Tribute Night in Zaal Zeven

€ 79,50 p.p.
Prijs o.b.v. 2 personen per kamer.


Losse Tickets € 15,00 online beschikbaar via TicketKantoor .


 


Kosten € 69,50 p.p. Vroegboekkorting Arrangement € 5,- korting t/m 1 augustus.


   

Ontspanning en Omgeving

Hotel Asteria ligt in het mooiste stukje Noord-Limburg, midden in het land van Peel en Maas. Er is in de omgeving van alles te beleven. Fietsen in het nieuwste fietsroutenetwerk van Nederland of wandelen in een van de drie natuurreservaten die het gebied rijk is. In de nabijheid ligt het thermaalbad Arcen, bierbrouwerij "Hertog Jan", jeneverstokerij "de IJsvogel", streekmuseum "de Locht", Zoo parc Overloon en het Oorlogs- en verzetsmuseum Overloon. Net over de grens in Duitsland vind je het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen en het mooie bedevaartsplaatsje Kevelaer. Al het bovengenoemde is het gehele jaar geopend. In de wintermaanden zijn ook de Kerstmarkten net over de grens in Duitsland een aanrader.

 

Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Mail

 • Op onze website vindt u altijd de beste prijs voor uw kamer. Wij rekenen geen boekingskosten, geen reserveringskosten en u kunt tot 24 uur voor aankomst kosteloos annuleren.

  Daarnaast ontvangt u wanneer u rechtstreeks bij ons boekt een gratis kamer upgrade*.
  * o.b.v. beschikbaarheid. 

   

  • TripAdvisor