Hotel Asteria Venray - Arrangement - Winter Aanbieding
Winter Aanbieding

Winter Aanbieding

 • € 69,50 p.p.
Shop en Relax

Inhoud van arrangement:

Tijdens de wintermaanden kun je nog even gebruik maken van onze speciale Winter Aanbieding! Je verblijft twee nachten op een van onze Comfort kamers, geniet twee keer van een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant en ontvangt een heerlijk Venrays snackplankje voor bij de borrel.

Ook tijdens de wintermaanden is er van alles te doen in de omgeving. Ga bijvoorbeeld shoppen in Designer Outlet Roermond of in het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen. Eventueel kun je ook kiezen voor een upgrade naar een van onze Deluxe kamers met infrarood sauna.

Winter Aanbieding

 • twee overnachtingen in een comfort kamer
 • twee keer een uitgebreid ontbijtbuffet
 • heerlijk Venray's snackplankje voor bij de borrel
 • shoppen in CentrO Oberhausen of Designer Outlet Roermond
 • gratis parkeren en wifi

€ 69,50 p.p.

Sneeuwklokjes


Kosten € 69,50 p.p.


 Billy Joel Tribute Arrangement  

Ontspanning en Omgeving

Hotel Asteria ligt in het mooiste stukje Noord-Limburg, midden in het land van Peel en Maas. Er is in de omgeving van alles te beleven. Fietsen in het nieuwste fietsroutenetwerk van Nederland of wandelen in een van de drie natuurreservaten die het gebied rijk is. In de nabijheid ligt het thermaalbad Arcen, bierbrouwerij "Hertog Jan", jeneverstokerij "de IJsvogel", streekmuseum "de Locht", Zoo parc Overloon en het Oorlogs- en verzetsmuseum Overloon. Net over de grens in Duitsland vind je het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen en het mooie bedevaartsplaatsje Kevelaer. Al het bovengenoemde is het gehele jaar geopend. In de wintermaanden zijn ook de Kerstmarkten net over de grens in Duitsland een aanrader.

 

Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Mail

 • Ons Restaurant is dagelijks geopend van 11:30-21:30 uur.

  U kunt bij ons terecht voor een heerlijke (zaken)lunch, keuzemenu, verrassingsmenu of een van onze seizoensspecialiteiten. Onze uitgebreide menukaart biedt eenieder wat wils.

  Ook op Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Nieuwjaarsdag of tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Sinterklaas en Kerstmis zijn we gewoon geopend.