Hotel Asteria Venray - Arrangement - Wild & Wijn Festijn
Wild & Wijn Festijn

Wild & Wijn Festijn

  • € 119,- p.p.
Wild en Wijn Festijn Parkhotel Horst

Inhoud van arrangement:

WILD & WIJN FESTIJN 2018 PARKHOTEL HORST

Ook dit jaar zal bij ons zusterhotel Parkhotel Horst het wildseizoen feestelijk geopend worden met het Wild & Wijn Festijn. Deze sfeervolle avond op zaterdag 27 oktober staat garant voor een avond vol beleving voor iedereen. Boek nu uw arrangement bij Hotel Asteria en Parkhotel Horst zorgt voor het vervoer van en naar het Parkhotel op 27 oktober.

Genietend in een herfstachtige sfeer, serveren wij diverse wild hapjes en wijnen en nemen wij u graag mee door de wereld van wijn en spijs. Aansluitend serveren wij het hoofdgerecht in buffetvorm waarna een verrukkelijk dessertbuffet volgt. Ook niet wild liefhebbers zullen op deze avond culinair verrast worden.

Gedurende de avond zullen Joep van Wegberg & Karlijn van Dinther en Duo Uniek voor een muzikale invulling zorgen, wat garant zal staan voor een onvergetelijke sfeer! Wellicht om zelfs de voetjes van de vloer te krijgen…

Kortom, het Wild & Wijn Festijn is een leuke avond om met vrienden/familie te beleven!

Wild en Wijn festijn 2018

U overnacht in Hotel Asteria Venray en wordt op zaterdag van en naar Parkhotel Horst gebracht voor het Wild & Wijn festijn. De avond begint om 19:00 uur en drank en spijs zijn inclusief (excl. buitenlands gedistilleerd) tot 00:00 uur.

Ticket incl. overnachting € 119,- p.p. (op basis van twee personen per kamer). 
Neem telefonisch contact op met de receptie van Hotel Asteria Venray om uw arrangement te boeken of stuur een e-mail naar info@asteria.nl .


Kosten € 119,- p.p. 2-nachten € 149,50 p.p.


   

Ontspanning en Omgeving

Hotel Asteria ligt in het mooiste stukje Noord-Limburg, midden in het land van Peel en Maas. Er is in de omgeving van alles te beleven. Fietsen in het nieuwste fietsroutenetwerk van Nederland of wandelen in een van de drie natuurreservaten die het gebied rijk is. In de nabijheid ligt het thermaalbad Arcen, bierbrouwerij "Hertog Jan", jeneverstokerij "de IJsvogel", streekmuseum "de Locht", Zoo parc Overloon en het Oorlogs- en verzetsmuseum Overloon. Net over de grens in Duitsland vind je het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen en het mooie bedevaartsplaatsje Kevelaer. Al het bovengenoemde is het gehele jaar geopend. In de wintermaanden zijn ook de Kerstmarkten net over de grens in Duitsland een aanrader.

 

Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Mail

  • Op onze website vindt u altijd de beste prijs voor uw kamer. Wij rekenen geen boekingskosten, geen reserveringskosten en u kunt tot 24 uur voor aankomst kosteloos annuleren.

    Daarnaast ontvangt u wanneer u rechtstreeks bij ons boekt een gratis kamer upgrade*.
    * o.b.v. beschikbaarheid. 

     

    • TripAdvisor