Hotel Asteria Venray - Arrangement - Fietsvierdaagse
Fietsvierdaagse

Fietsvierdaagse

  • € 259,50 p.p.
Fietsvierdaagse arrangement Hotel Asteria Venray

Inhoud van arrangement:

Speciaal voor alle fietsliefhebbers in de fietsmaand juli: breng tijdens de Fietsvierdaagse Venray (bekroond met 3 NTFU sterren) een bezoek aan Hotel Asteria Venray. Ons hotel is al jaren een uitvalsbasis voor fietsers en fietsgezelschappen die de omgeving willen verkennen. Exclusief voor de deelnemers aan de Fietsvierdaagse hebben we het volgende arrangement samengesteld:


FIETSVIERDAAGSE ARRANGEMENT
€ 259,50 p.p.

* Ontvangst met een speciaal biertje of glas huiswijn naar keuze
* 4 overnachtingen op een Royale kamer
* 4x een uitgebreid ontbijtbuffet
* 4x een heerlijk driegangen diner in ons restaurant
* Gratis fietsenstalling om uw fietsen te stallen
* Gratis parkeren
* Gratis wifi

BOEK NU


* Prijzen o.b.v. twee personen per kamer.

Onze Royale kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning, daarnaast beschikken we over een ruime fietsenstalling om uw fietsen te stallen tijdens uw verblijf. We bieden u ook de mogelijkheid om (elektrische)fietsen te huren. De kosten voor de stadsfietsen bedragen € 9,50 per dag, voor een elektrische fiets betaalt u € 25,00 per dag. Deze dient u van tevoren te reserveren.
Aankomst 19 of 20 juli 2020.

 

De met drie NTFU sterren gewaardeerde Fietsvierdaagse Venray voert u via uitgepijlde routes door het vlakke Noord-Limburgse en Brabantse Peelgebied en laat u genieten van diverse toeristische atracties en onderweg kunt u genieten van entertainment voor jong en oud. Het gevarieerde Limburgse Landschap is een 'must see' voor elke natuurliefhebber!

Voor meer informatie over de Fietsvierdaagse Venray of om u in te schrijven kijkt u op www.fietsvierdaagse-venray.nl .

Fietsen in de natuur


Kosten € 259,50 p.p. Upgrade naar Deluxe kamer € 10,- per persoon per nacht


Veerpont over de Maas Knooppuntenroutes  
Bossen Bossen in omgeving

Ontspanning en Omgeving

Hotel Asteria ligt in het mooiste stukje Noord-Limburg, midden in het land van Peel en Maas. Er is in de omgeving van alles te beleven. Fietsen in het nieuwste fietsroutenetwerk van Nederland of wandelen in een van de drie natuurreservaten die het gebied rijk is. In de nabijheid ligt het thermaalbad Arcen, bierbrouwerij "Hertog Jan", jeneverstokerij "de IJsvogel", streekmuseum "de Locht", Zoo parc Overloon en het Oorlogs- en verzetsmuseum Overloon. Net over de grens in Duitsland vind je het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen en het mooie bedevaartsplaatsje Kevelaer. Al het bovengenoemde is het gehele jaar geopend. In de wintermaanden zijn ook de Kerstmarkten net over de grens in Duitsland een aanrader.

 

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Mail

  •