Hotel Asteria Venray - Arrangement - Golf arrangement
Golf arrangement

Golf arrangement

  • € 139,50 p.p.
Golfen op Golbaan Bleijenbeek

Inhoud van arrangement:

 

Nabij uitvalswegen, in de kop van Limburg is Golfbaan Landgoed Bleijenbeek gelegen in het plaatsje Afferden. Boek nu een golfarrangement bij Hotel Asteria Venray en ga golfen op deze prachtige golfcourse.

De in 2005 geopende golfbaan, gelegen in een prachtig en rustig stukje van de Maasduinen, biedt u een glooiend landschap met oude bomenlanen, een rustig kabbelend beekje en zelfs een kasteelruine.
De ervaren golfarchitect Gerard Jol ontwierp deze interessante golfcourse, die beschikt over fantastische waterpartijen en uitdagende hoogteverschillen, die tactisch en weldoordacht spel noodzakelijk maken.

Golfbaan Landgoed Bleijenbeek beschikt over de banen en oefenfaciliteiten.
 


GOLFARRANGEMENT
€ 139,50
 

* Ontvangst op Golfbaan Bleijenbeek met een koffie/thee en Limburgse vlaai
* Greenfee voor de 18 holes Golfbaan Bleijenbeek
* Heerlijk viergangen diner in het sfeervolle restaurant van Asteria
* Overnachting op een Royale kamer
* Een uitgebreid ontbijtbuffet


* Prijzen op basis van een tweepersoonskamer

 

 


Kosten € 139,50 p.p. Verblijf in het weekend + € 7,50 p.p.


Veerpont over de Maas Knooppuntenroutes  
Bossen Bossen in omgeving

Ontspanning en Omgeving

Hotel Asteria ligt in het mooiste stukje Noord-Limburg, midden in het land van Peel en Maas. Er is in de omgeving van alles te beleven. Fietsen in het nieuwste fietsroutenetwerk van Nederland of wandelen in een van de drie natuurreservaten die het gebied rijk is. In de nabijheid ligt het thermaalbad Arcen, bierbrouwerij "Hertog Jan", jeneverstokerij "de IJsvogel", streekmuseum "de Locht", Zoo parc Overloon en het Oorlogs- en verzetsmuseum Overloon. Net over de grens in Duitsland vind je het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen en het mooie bedevaartsplaatsje Kevelaer. Al het bovengenoemde is het gehele jaar geopend. In de wintermaanden zijn ook de Kerstmarkten net over de grens in Duitsland een aanrader.

 

Reserveren Telefoon

+31 (0) 478 511 466

Reserveren Mail

  •