Lunchkaart

Lunchkaart

Heerlijke lunchgerechten bij Asteria
Inhoud

Broodje carpaccio met Parmezaanse kaas en balsamico dressing € 8,00

Broodje roombrie met stukjes appel, walnoten en een dressing van honing, appel en aceto-balsamico (kan ook gegratineerd) € 8,00

Broodje met gerookte zalm, tomaat, komkommer, rode ui en mosterd-dille dressing € 8,00

Twaalfuurtje; keuze uit een kop tomatensoep of runderbouillon, gevolgd door een sneetje brood met een ‘’Van Dobben’’ kroket en een sneetje brood met ham, kaas en een gebakken ei € 10,00

‘’Van Dobben’’ kroketten met mosterd en twee sneetjes bruin brood/friet € 7,00/8,50

Uitsmijter speciaal; drie gebakken eieren op twee sneetjes brood met spek en gesmolten kaas € 7,50                                                    

Uitsmijter Asteria; drie gebakken eieren op twee sneetjes brood belegd met ham, kaas en/of rosbief € 7,00        

Uitsmijter carpaccio; drie gebakken eieren op twee sneetjes wit of bruin brood belegd met carpaccio € 9,50                                                                                                   

Boerenomelet met twee sneetjes wit of bruin brood € 7,00

Lendebiefstuk met gebakken champignons geserveerd met wit of bruin brood € 17,50

Clubsandwich van wit of bruin brood met gerookte kip, spek, tomaat, komkommer, ananas en geserveerd met friet € 10,00

Wild hotdog: broodje gevuld met gerookte wildworst, mosterd, zuurkool, gebakken uitjes, tomaat en augurk
€ 8,50


Heerlijk lunchen bij Hotel Restaurant Asteria.


Menukaart

Menukaart

Dagelijks geopend!
Inhoud

 

Voorgerechten

Hertencarpaccio met eendenleverkrullen en truffelsaus € 12,50

Salade met gerookte eendenborst met een loempia van eend € 11,00

Taartje van gerookte paling en forel met gerookte zalm en mosterd-dille dressing € 11,00

Salade met drie bereidingen van scampi: tartaar, gefrituurd en gebakken met chili mangosaus € 10,00

Wild trio van wildzwijnham, bloedworst en balkenbrij geserveerd met appelstroopsaus  € 12,00

Lauwwarme camembert met cranberries, pecannoten en een honing dressing € 10,00

Gerecht van de maand:

Salade met gepekeld wild zwijnshaas met preiselbeere dressing en cantharellen € 11,00


Soepen

Licht gebonden wildsoep met paddenstoelen € 6,00

Krachtige runderbouillon met verse seizoensgroenten € 5,00

Geroosterde rode paprikasoep met chorizo € 5,75

Ouderwetse tomatensoep € 5,50


Visgerechten

Zalmfilet met een korst van amandelen en witte wijnsaus € 19,00

Gebakken scampi's geserveerd met een Pernodsaus € 20,00

Heilbot met gerookte paling en een kaviaarsaus € 19,50

 


Vegetarische gerechten

Groentecurry met quorn geserveerd met rijst  € 17,50

Portobello gevuld met champignonragout en gegratineerd met kruidenkaas  € 17,50

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappelgarnituur en salade.


Vleesgerechten

Tournedos geserveerd met rode-wijnsaus of pepersaus € 26,00

Combinatie van hertenbiefstuk en hertensukade geserveerd met Calvadossaus € 21,50

Wildtrio (hert, haas en wildzwijn) geserveerd met pepersaus € 21,00

Gegrilde kalfsribeye (250 gr) geserveerd met kruidenboter € 24,50

Huis-gepaneerde schnitzel met een champignon roomsaus € 19,00

Wilde eendenborstfilet met blauwe bessensaus  € 21,00

Wildragout geserveerd met wildgarnituur € 19,50

Roodpoot patrijsfilet met zuurkool en roomsaus € 22,50


Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, aardappelgarnituur en salade


Maaltijdsalades

Maaltijdsalade vis; rijkelijk gevulde salade met diverse vissoorten € 16,50

Maaltijdsalade carpaccio; carpaccio, gebakken champignons, Parmezaanse kaas, geserveerd met aceto-balsamico dressing € 15,00

Maaltijdsalade scampi’s; gebakken scampi’s, witlof, mango, cherry tomaatjes, jalapeño, geserveerd met een zoetzure dressing € 16,00                                

Maaltijdsalade krokante kip; salade met gefrituurde kip, cashewnoten, spekjes en frambozen dressing
€ 14,50        

Maaltijdsalade geitenkaas; frisse salade met geitenkaas, appel, walnoten en honing dressing € 14,50


Desserts

Warme apfelstrudel met een bolletje kaneelijs  € 6,50

Dame blanche; drie bollen vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom € 6,00

Walnotenparfait geserveerd met een stoofpeertje € 6,00

Chocolade soufflé met vanille ijs € 7,50

Bourgondisch kaasplateau van vijf soorten kazen € 8,50

Bourgondisch kaasplateau met een glas 10 jaar oude port € 12,50       


Het restaurant van Hotel Restaurant Asteria.

 

 


Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Mail

  • Ons Restaurant is dagelijks geopend van 11:30-21:30 uur.

    U kunt bij ons terecht voor een heerlijke (zaken)lunch, keuzemenu, verrassingsmenu of een van onze seizoensspecialiteiten. Onze uitgebreide menukaart biedt eenieder wat wils.

    Ook op Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Nieuwjaarsdag of tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Sinterklaas en Kerstmis zijn we gewoon geopend.