Hotel Asteria Venray - Arrangement - Fietsarrangement
Fietsarrangement

Fietsarrangement

  • € 142,50 p.p.
Heerlijk fietsen in Limburg

Inhoud van arrangement:

 

Boek een fietsarrangement en kom fietsen in prachtig Limburg en verblijf in viersterren hotel Asteria. Talloze fietsroutes door de drie natuurgebieden die onze regio rijk is. Stel zelf uw route samen door middel van het fietsknooppunten netwerk of kies een van de vele fietsroutes die te vinden zijn bij het I-punt bij onze receptiebalie.

Fiets door de Limburgse Peel of kies een fietsroute langs de Maas en bezoek de pitoreske Limburgse dorpjes die aan de rivier gelegen zijn. Na afloop kunt u uiteraard terecht op ons terras of in onze brasserie om te genieten van een heerlijk glas Limburgs bier met een heerlijke versnapering.
 


FIETSARRANGEMENT
€ 142,50 p.p.
 

  • Ontvangst met een feestelijke welkomstcocktail
  • 2 overnachtingen op een Royale kamer
  • 2x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2x een heerlijk drie-gangen diner in ons restaurant
  • 2 dagen staan er hotelfietsen tot uw beschikking

* Prijzen op basis van een tweepersoonskamer.

Tip: Neem deel aan de jaarlijkse Fietsvierdaagse Venray!

Dit jaar al voor de 33e keer georganiseerd in het gebied van de Peel en Maas in Noord Limburg, waar het aangenaam fietsen is op de vlakke uitgepijlde routes. Volg de paden langs boswachterijen, heide en rivieren, door gezellige dorpen en romantische maasdorpen. Peddel langs veengebieden, zandverstuivingen, watergebieden met een bijzondere flora en fauna en ook .... stilte.

Meer lezen over de Fietsvierdaagse kijk hier!

 

 


Kosten € 142,50 p.p. Upgrade naar Deluxe kamer + € 10,00 p.p.p.n.


   

Ontspanning en Omgeving

Hotel Asteria ligt in het mooiste stukje Noord-Limburg, midden in het land van Peel en Maas. Er is in de omgeving van alles te beleven. Fietsen in het nieuwste fietsroutenetwerk van Nederland of wandelen in een van de drie natuurreservaten die het gebied rijk is. In de nabijheid ligt het thermaalbad Arcen, bierbrouwerij "Hertog Jan", jeneverstokerij "de IJsvogel", streekmuseum "de Locht", Zoo parc Overloon en het Oorlogs- en verzetsmuseum Overloon. Net over de grens in Duitsland vind je het overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen en het mooie bedevaartsplaatsje Kevelaer. Al het bovengenoemde is het gehele jaar geopend. In de wintermaanden zijn ook de Kerstmarkten net over de grens in Duitsland een aanrader.

 

Reserveren Telefoon

+31(0)478 511 466

Reserveren Mail

  •